Retro verlichting: in with the old

Hou jij wel van het snuisteren in vintage winkels of breng je wekelijks een bezoek aan de tweedehands winkels bij jou in de buurt? Dan weten wij het zeker: jij houdt er wel van om je interieur in een volledige retro look te stoppen met tweedehands meubels of een vintage kast van je grootmoeder. Maak het plaatje nog helemaal compleet met ultieme retro verlichting!

Terug in de tijd

Het is tegenwoordig een woonstijl die we echt vaak terugzien: retro. Het moet niet allemaal nieuw en sprankelend zijn. Een oude vintage stoel of tafel is helemaal oké in je interieur. En het is ook nog eens super gezellig! Door het gebruik van de retro huisstijl breng jij karakter in huis. En zo voelt je huis volledig als een thuis! We blijven natuurlijk ook eerlijk: deze spullen zullen zeker een hoekje missen of de verf zal niet altijd meer tiptop zijn. Maar dat is ook net het karaktervolle wat eruit springt. Gezelligheid creëer je met een kast uit de jaren ‘60, een gouden spiegel en oud roze kussens!

Retro verlichting - voor de juiste sfeer

Niet oud maar wel gezellig! Vintage verlichting is kenmerkend aan sierlijke en ronde vormen die zijn afgewerkt in goud, bruin of wit. Qua materialen zien we hout en staal terugkomen. Mooie retro hanglampen creëren van je woonkamer een gezellig en huiselijk hoekje. Een mooie vintage hanglamp boven de eettafel zorgt voor een romantisch sfeertje. Als het gaat om basisverlichting is een mooie retro wandlamp echt wat je nodig hebt. Wandlampen zijn de perfecte basis lamp in elke ruimte in huis. Ga voor een wandlamp die licht naar beneden en naar boven laat schijnen. Dat zorgt voor een mooi lichteffect! Er zijn verschillende retro hanglampen en wandlampen die afgewerkt zijn in goud, bruin én hout! Net waar jij naar op zoek bent, toch?