Licht en verkoeling met een plafondventilator

Zwoele zomers of koude winters: je kan met een plafondventilator het hele jaar genieten.

In de zomer blaast hij een frisse wind door je huis en in de winter zorgt hij voor gezellig sfeerlicht en warme lucht. Toch zijn er nog een aantal onduidelijkheden over de mogelijkheden van een plafondventilator. Lees gerust verder om er alles over te weten te komen!

Eindeloze mogelijkheden

Een plafondventilator met lamp is een energiezuinige en praktische oplossing in je interieur. Hij komt het best tot zijn recht in de slaapkamer of in de woonkamer. Je combineert licht met lucht; super handig!

Kies eentje mét verlichting. Hierdoor heb je naast de aangename luchtcirculatie ook nog eens genoeg licht wat schijnt doorheen je ruimte. Tegenwoordig zijn de meesten ook voorzien van een afstandsbediening waardoor je alle functies vanuit je luie stoel kan aanpassen! Zo kun je hem aan- of uitzetten, de snelheid van de bladen bepalen en kiezen voor de winter- of zomerstand. Een gouden tip is door te kijken naar het geluidsniveau van je ventilator. We raden je aan om in de woonkamer of slaapkamer een plafondventilator te plaatsen die maximaal 50 decibel produceert. Kun je niet meer wachten om er eentje aan te kopen? Check dan eens de plafondventilator lampen van lampenlicht.nl.

Vergeet je woonstijl niet

Het technische en functionele aspect van een plafondventilator is erg belangrijk maar vergeet zeker niet om een planfondventilator te kopen die volledig in je woonstijl past! Zo heeft lampenlicht ventilatoren die passen in een moderne omgeving maar ook die volledig thuishoren in een landelijk interieur. Je kan kiezen tussen een design ventilator, afgewerkt met bijvoorbeeld chroom, of een landelijke variant afgewerkt met houten bladen. Keuze genoeg om je interieur helemaal compleet te maken!