Foto: sonos

Sonos introduceert Move 2

de volledig vernieuwde draagbare speaker voor meeslepend stereogeluid

24 September 2023

Deze nieuwe generatie van de best verkochte Move-speaker produceert een breed stereogeluid, biedt tot 24 uur batterijduur en heeft een duurzaam, waterbestendig design dat je leven waar dan ook van een soundtrack voorziet. Move 2 zit boordevol geluidsinnovatie en duurzame ontwerpverbeteringen en is het meest duurzame draagbare product van Sonos tot nu toe. Het is ook de eerste standalone speaker die stereogeluid naar buiten brengt voor etentjes in de buitenlucht, kampvuren onder de sterren, tuinfeestjes en avonden aan het water. Move 2 is vanaf 20 september 2023 wereldwijd verkrijgbaar voor € 499.

"Dankzij zijn ontwerp, veelzijdigheid en krachtige geluid is Move sinds de introductie in 2019 nog steeds de bestverkopende speaker in zijn categorie", vertelt Patrick Spence, CEO van Sonos. "Het is ons streven geluidservaringen te creëren die leiden tot diepere verbindingen en inspiratie, ongeacht met wie of waar we zijn. Move 2 vertegenwoordigt een nieuwe stap in onze missie om meeslepend luisteren toegankelijker te maken. Ons populairste draagbare product produceert nu stereogeluid omdat hij is voorzien van dezelfde geavanceerde akoestiek en designelementen als we met de Era-producten hebben geïntroduceerd." 

De premium draagbare krachtpatser die het allemaal kan

Move 2 is van binnen en buiten vernieuwd en voorzien van volledig nieuwe hardware en software. Het next-gen akoestische ontwerp produceert overal breed stereogeluid en diepe bass. 

 • Supercharged stereogeluid: 

  De akoestische architectuur van Move 2 is volledig vernieuwd en bestaat onder andere uit dubbele tweeters die een breed stereogeluid en kristalheldere vocalen produceren, waardoor je de emotionele impact van een live-optreden kunt voelen. Voel de beat van de perfect getunede woofer die diepe, dynamische bassen produceert - zelfs wanneer je buiten luistert.
 • Personaliseer je systeem: 

  Voor meer flexibiliteit kunnen bluetooth en wifi tegelijk worden gebruikt. Stream via bluetooth naar twee wifi-gekoppelde Move 2-speakers om het geluidsveld te vergroten. Je kunt Move 2 ook eenvoudig groeperen met de rest van het Sonos-systeem via wifi.
 • Meer power:

   Move 2 biedt een batterijduur tot 24 uur. Dat is meer dan twee keer zoveel afspeeltijd als de originele Move, en met de USB-C-poort kun je je telefoon (of andere elektronica) onderweg opladen. Met andere woorden: het is de ideale metgezel voor een weekendje weg.
 • Ontworpen voor elk avontuur: 

  In de standby-stand verbruikt Move 2 40% minder energie. Bovendien is hij gemaakt met gerecyclede kunststof en heeft hij een verwijder- en vervangbare batterij voor een langere levensduur. Allemaal in een verantwoord ontworpen recyclebare verpakking van duurzaam materiaal en 0% nieuw plastic. 
 • Veelzijdig geluid dat je kunt verplaatsen: 

  Dankzij het duurzame ontwerp en de IP56-rating is Move 2 bestand tegen vallen, waterspatten, regen, vuil en zonlicht. Met automatische Trueplay-tuning optimaliseert Move 2 continu het geluid voor zijn omgeving. Dus waar het leven je ook brengt: je luisterbeleving is altijd optimaal. 
 • Verbeterde bediening en doordacht design: 

  Move 2 is verkrijgbaar in de nieuwe kleur olijfgroen die past bij neutrale tinten - zowel binnen als buiten - en in het zwart en wit om naadloos aan te sluiten bij de rest van je Sonos-systeem. Move 2 heeft dezelfde nieuwe intuïtieve gebruikersinterface als de onlangs geïntroduceerde Era-producten. Inclusief een capacitieve volumeregelaar om de speaker makkelijk te kunnen bedienen. Je kunt ook Sonos Voice Control, Amazon Alexa, de Sonos-app, Apple AirPlay2 en Bluetooth® gebruiken om af te spelen, te pauzeren, de batterijlading te controleren en meer. 
 • Maak verbinding met al je favoriete content: 

  Stream audio via wifi of bluetooth en geniet van nieuwe luistermogelijkheden door je platenspeler, computer of andere geluidsbron te verbinden via de Sonos-lijningangsadapter. 

Ga voor meer informatie naar sonos.com

Reacties