Profielfoto van Nedis
Nedis
De Tweeling 28, 5215MC 's-Hertogenbosch

Slimme Apparaten voor de zomer

Ben jij al klaar voor de zomer ? Met deze slimme producten zorg je ervoor dat ook jouw huis klaar is voor de zomer. Ontdek meer mogelijkheden!

Rise and Shine

Ben jij een vroege vogel en sta jij graag op zodra de eerste zonnestralen zichtbaar zijn, dan is de slimme muurschakelaar iets voor jou. Met onze slimme muurschakelaar kun je de elektrische rolluiken of gordijnen programmeren om open te gaan bij zonsopkomst, of elk gewenst tijdstip. En wil je zorgen dat het niet te warm wordt in de ruimte, maak dan gebruik van de (gratis) app om automatisch de luiken weer te sluiten wanneer de zon het warmst is en je graag de ruimte koel houdt.

Get in shape

Nog even werken aan je summer body. Start je dag met de kennis of je vandaag moet letten op hoeveel water je drinkt of proteïnen je eet. De slimme personenweegschaal  van Nedis vertelt je alles dat je moet weten over je lichaam en bewaart de data in de gratis SmartLife app. De weegschaal ondersteunt tot wel 8 profielen dus het hele gezin kan er gebruik van maken.

In de app van Nedis SmartLife pak je de volledige controle over jouw slimme apparaten lees hier meer over in dit artikel

Tijd om naar buiten te gaan

Naast verschillende artikelen voor binnen in huis heeft Nedis ook producten die veilig buiten gebruikt kunnen worden. Gebruik outdoor slimme stekkers om je zomeravonden te verlengen. Koppel bijvoorbeeld buitenverlichting of - verwarming aan elkaar en plan ze in om aan te gaan bij zonsondergang. Of koppel je elektrische BBQ om deze alvast voor te verwarmen.

Veiligheid voorop

En ga je nog op vakantie ? Dan is het belangrijk dat je huis en eigendommen goed in de gaten worden gehouden. Nedis heeft hiervoor een mooie range aan slimme camera’s en beveiligingsproducten zodat je met een gerust gevoel van huis kan gaan. Zo ontvang je direct een notificatie op je smartphone als de bewegingsmelder iets detecteert en kan je 24/7, waar je ook bent, met je smartphone even controleren wat er thuis gebeurt.