Profielfoto van Nedis
Nedis
De Tweeling 28, 5215MC 's-Hertogenbosch

Ontdek 5 slimme, betaalbare oplossingen voor elk apparaat

Apparaten op afstand kunnen bedienen, ze koppelen aan je Google Home én zien wat het energieverbruik is. Dat kan eenvoudig en voordelig met Nedis SmartLife!

Je wekker gaat, je snoozet nog even, want over een kwartiertje hoef je er pas uit. Ondertussen springt de verwarming in de badkamer aan en geeft je bedlampje een zacht licht. Als je het bed uitstapt, is de radio inmiddels aan, de lamp brandt op volle sterkte en beneden in de keuken schakelt het koffiezetapparaat zichzelf alvast aan. Zodra je je huis verlaat, schakelt alle verlichting en apparatuur zich in één keer uit en schakelt de verwarming over naar de energiebesparende stand.

Moeiteloos regel jij de verlichting en verwarming in je woning en in een handomdraai creëer je de gewenste sfeer. En dat hoeft allemaal geen vermogen te kosten. Met Nedis SmartLife heb je dit allemaal binnen handbereik. Alles wat je wilde op het gebied van Smart Home (en waarschijnlijk nog veel meer). Zo vind je er onder meer lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren of camera's. Die je eenvoudig in één app bedient of zelfs spraakgestuurd met je Google Home of Amazon Alexa. En je hebt hier alleen maar een wifinetwerk voor nodig! Ontdek deze 5 oplossingen en lees hoe Nedis SmartLife werkt.

1. Energie besparen met wifistekkers

Energie besparen is iets wat je wilt: nu maar ook voor later. En daar heeft Nedis zoveel leuke oplossingen voor! Ook je huidige apparaten kun je bijvoorbeeld slimmer en zuiniger maken. Zo krijg je meer inzage en kennis over het verbruik van je verschillende apparaten en stel je je apparaten optimaal in. Je koffiezetapparaat gaat bijvoorbeeld op zondagochtend aan zodra je naar beneden loopt of de radio gaat aan als je de badkamer binnenstapt.

Ontdek het volledige assortiment

2. Veiligheid boven alles met Smart Camera's

Met de handige Smart Camera's voor binnen én buiten kun je alles goed in de gaten houden via je smartphone of table, waar je ook bent! Zo werkt het als een superhandig verlengstuk in en om jouw huis.

Ontdek het volledige assortiment

3. Match verlichting en stemming met Smart lampen

Het begint al bij het wakker worden: je hebt ingesteld dat je slimme ledlampen om een bepaalde tijd rustig beginnen te branden. Daarna ga je naar de badkamer en het licht is al aan. En 's avonds dimt de verlichting tijdens het film kijken met de handig ingestelde scènes. Eenvoudig, effectief en oh zo fijn.

Ontdek het volledige assortiment

4. Optimaal gemak met slimme deurcamera

Ben je niet thuis en wordt er aangebeld? Je kunt op smartphone of tablet eenvoudig zien wie er aanbelt. Altijd en overal. Dat geeft een prettig gevoel.

Ontdek het volledige assortiment

5. Comfortabel thuis zijn met je woonklimaat regelen op een slimme manier

Is het warm in huis? Met de Nedis SmartLife airconditioners of ventilatoren regel je dat heel eenvoudig. Pas bijvoorbeeld de hoogte en kanteling van de ventilator aan of zie hoeveel de slimme airco verbruikt. Wil je het juist iets warmer hebben? Wat dacht je van de slimme ventilatorverwarming? Pas de temperatuur aan in de app of bedien hem met je stem (in combinatie met Google Home of Amazon Alexa).

Ontdek het volledige assortiment 

Zo werkt Nedis SmartLife

De SmartLife producten sluit je direct aan op je wifi-netwerk (zonder dat je een hub hoeft te gebruiken). Dus zodra je je nieuwe product uit de doos haalt, kun je hem gelijk draadloos verbinden met je bestaande netwerk en het is klaar voor gebruik. Alles wat je nodig hebt is je wachtwoord. Alle producten zijn eenvoudig te bedienen met de app. Met deze app heb je direct volledige controle. Maak bijvoorbeeld scènes aan of bedien verschillende producten tegelijk of afzonderlijk. Je kunt ze bovendien vaak ook koppelen met je Google Home of Amazon Alexa.
Ben je begonnen met één smart product en wil je nu je hele huis slim(mer) maken? Het is tevens mogelijk om binnen de app de diverse oplossingen van Nedis te combineren.De SmartLife producten sluit je direct aan op je wifi-netwerk (zonder dat je een hub hoeft te gebruiken). Dus zodra je je nieuwe product uit de doos haalt, kun je hem gelijk draadloos verbinden met je bestaande netwerk en het is klaar voor gebruik. Alles wat je nodig hebt is je wachtwoord. Alle producten zijn eenvoudig te bedienen met de app. Met deze app heb je direct volledige controle. Maak bijvoorbeeld scènes aan of bedien verschillende producten tegelijk of afzonderlijk. Je kunt ze bovendien vaak ook koppelen met je Google Home of Amazon Alexa.
Ben je begonnen met één smart product en wil je nu je hele huis slim(mer) maken? Het is tevens mogelijk om binnen de app de diverse oplossingen van Nedis te combineren.

Kom meer te weten

Nedis SmartLife is makkelijk in gebruik, bespaart je tijd en brengt je comfort.

Lees hier meer over Nedis SmartLife.