Profielfoto van Nedis
Nedis
De Tweeling 28, 5215MC 's-Hertogenbosch

Bespaar energie met slimme stekkers

Het Nedis SmartLife assortiment is speciaal ontwikkeld om het leven comfortabeler te maken. Een slim huis creëren hoeft niet duur te zijn.

Gemakkelijke manieren om energie te besparen!

We gebruiken elke dag elektriciteit en dat willen we op een verantwoorde wijze doen denkend aan de volgende generaties. Zelfs bestaande apparaten kunnen slimmer en zuiniger worden. Krijg meer kennis over verbruik of gebruik slimme instellingen om optimaal te kunnen genieten en om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. 

Combineer slimme stekkers met gewone apparaten 

Nedis SmartLife is goed te combineren met andere slimme apparaten maar ook de gebruikelijke niet slimme producten die in elk huishouden voorkomen.

Bijna alle 'gewone" apparaten die werken met een aan/uit schakelaar of stekker in/uit kunnen gekoppeld worden aan een slimme stekker. Hiermee wordt het mogelijk om je verlichting, waterkoker of bijzetkachel te bedienen, waar je ook bent. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaat te koppelen aan de slimme stekker in de Nedis® SmartLife app. Koppel ze ook aan Google Assistant of Amazon Alexa om ze met je stem te kunnen bedienen.

Maak schema's en automatiseer je huis. door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de radio aan gaat zodra je de kamer binnen komt of maak een lekkere kop koffie vanuit bed op een zondagochtend door middel van een spraakopdracht. 

Slimme stekker met Stroommeter

De slimme stekker met stroommeter is de beste keuze voor energie slurpende apparaten, zoals je wasmachine/droger of airco. Je kan zien hoeveel energie deze verbruiken of ontvang een notificatie als de wasmachine geen stroom meer verbruikt - de was is klaar.

Slimme apparaten zoals de stekkers zijn niet langer alleen beschikbaar voor gebruik in huis maar nu ook voor de tuin, schuur of garage. 

De Nedis slimme stekker met stroommeter  heeft een speciale variant voor  buitengebruik deze slimme stekker is bestendig tegen de regen met een spat dichte behuizing en kan tegen temperaturen tussen -10 en 40 °C. Koppel deze aan je elektrische terrasverwarming, vijverpomp of tuinverlichting om deze te bedienen en in te plannen binnen één app.

Wat kost een slimme stekker? 

Behalve een uitgebreid assortiment aan slimme producten en de vele mogelijkheden die Nedis SmartLife te bieden heeft is het ook nog een betaalbaar alternatief voor slimme apparaten van A-merken.

Koop slimme stekkers van Nedis SmartLife op webshops zoals bol.com of vind een verkooppunt via Nedis.nl