Kunststof hot tub: optimaal genieten

De kunststof hottub, de nieuwste revolutie op het gebied van houtgestookte hottubs. Ook binnen de kunststof hottubs zit veel kwaliteits verschil!

De kunststof hottub steeds populairder

De laatste jaren is de kunststof hottub steeds populairder geworden. De goedkope houten hottubs begonnen al snel te lekken en een hottub van volledig red cedar is onbetaalbaar voor de meeste mensen. De kunststof hottub is de perfecte oplossing.

Wat is een kunststof hottub?

De kunststof hottub heeft een binnenkuip volledig gemaakt van kunststof. Zo kunnen er eigenlijk geen lekken ontstaan, heeft u lekker zitcomfort en is de hottub gemakkelijk schoon te maken. Om de kunststof hottub toch goed in de tuin te laten passen wordt er een houten rand omheen gebouwd.

Kwaliteitsverschil tussen kunststof

Binnen de kunststof hottubs is er ook allerlei variatie. Zo bestaan er HDPE, LDPE en glasvezelversterkte hottub kuipen. Het verschil in kwaliteit is snel te zien. Bijvoorbeeld onze kuipen zijn gemaakt van 7 laags glasvezelversterkt kunststof met 3 coatings.

De MAXGUARD SW Gelcoat zorgt ervoor dat er geen barsten in de kuip zullen komen en gaat de aanslag van Chloor, water en Uv-licht tegen. De AME VPRO barrier coat is er voor om te zorgen dat de kuip stevig is maar toch zijn flexibiliteit behoudt. Deze coating optimaliseert de gelcoat. De ENGUARD topcoat zorgt ervoor dat de kuip beschermt is tegen verschillende schadelijke stoffen uit de grond.

Zo weet u bij ons zeker dat u goed zit met het materiaal van onze hottubs.

kunststof hot tub

Informeer uzelf over kunststof hottubs

Wij raden u altijd aan u te oriënteren bij meerdere leveranciers zodat u zelf het verschil tussen de kunststof hottubs kunt bekijken en kunt voelen!

Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten