Goed voornemen voor 2020: verwen jezelf!

Het nieuwe jaar is alweer een aantal weken onderweg en een nieuw jaar gaat natuurlijk gepaard met goede voornemens.

25 Januari 2020

Veel mensen hebben goede maar ook uitdagende voornemens voor zichzelf, zoals stoppen met roken of vaker naar de sportschool gaan. Weinig mensen vergeten echter hoe belangrijk is om jezelf af en toe lekker te verwennen! In dit artikel vertel ik je hoe je ervoor zorgt dat je jezelf niet vergeet. Sterker nog: ik laat je zien hoe je jezelf heerlijk kunt belonen, want zeg nou eerlijk: dat verdien we toch allemaal?

Zorg goed voor je lichaam én geest

We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze lichamelijke en geestelijke gezondheid op orde te hebben. Door hoge werkdruk en stress staat onze gezondheid echter niet altijd op één. Het is daarom van belang om zo nu en dan eens een lekker momentje voor jezelf te nemen en je batterij weer even helemaal op te laden. Dit kun je bijvoorbeeld doen om af een toe een dagje naar een sauna of wellnesscentrum te gaan. Als je dit doet, heeft dit een positief effect op je lichaam en op je geest. Het is echter wel prijzig om regelmatig een wellnesscentrum te bezoeken. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om wellness-apparatuur zoals een jacuzzi zelf in huis te halen. Het kopen van een jacuzzi is financieel gezien namelijk steeds aantrekkelijker geworden. Zo is er tegenwoordig al een uitstekende opblaasbare spa op de markt, die je al voor een paar honderd euro in huis kunt halen! 

De positieve werking van een opblaasbaar bubbelbad

Een opblaasbaar bubbelbad heeft verschillende positieve effecten op zowel je fysieke als je mentale gezondheid. Het heerlijke warme water zorgt ervoor dat je spieren zich ontspannen en dat stress je lichaam verlaat. De warmte is bovendien positief voor je doorbloeding. Daarnaast biedt de opblaasbare variant nog een aantal specifieke voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi. Zo is deze een stuk voordeliger in aanschaf en ben je minder geld kwijt aan onderhoudskosten. Daarnaast kun je een opblaasbaar model natuurlijk verplaatsen. Zo kun je hem ‘s winters binnen zetten en ‘s zomers in de tuin! 

Natuurlijk is het lastig om de unieke ervaring die je in wellnesscentra ervaart bij jou thuis te creëren, maar met een aantal simpele stappen kom je toch al een heel eind. Zo kun je een speciaal hoekje inrichten met producten als badschuim en aroma’s en kun je geurkaarsen plaatsen. Zo heb je toch een beetje je eigen spa!

Reacties