Profielfoto van Welson
Welson
Landbouwweg 73, 3899 BC Zeewolde
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Luxe energiezuinige spa van Welson

De spa's van Welson zijn van hoge kwaliteit én energiezuinig. Bent u op zoek naar een luxe spa (ook wel jacuzzi genoemd) in uw tuin? Wij geven u advies.

In uw zoektocht naar een spa komt u ongetwijfeld veel verschillende opties en mogelijkheden tegen. Welson geeft u graag een aantal handvatten om de spa (ook wel een spabad, whirlpool of jacuzzi genoemd) te kunnen kiezen die het beste bij uw wensen past. Welke punten mogen uw aandacht niet voorbij gaan bij uw oriëntatie? De belangrijkste overwegingen staan in dit artikel voor u op een rijtje. Meer inspiratie? Vraag hier de brochure van Welson aan.

 

1. Stroomverbruik van de spa


Een spa staat 24 uur per dag aan zodat het water zuiver blijft en in de winter niet bevriest. Een voordeel hiervan is dat uw spa op ieder moment gereed is voor gebruik. Doordat de spa continu bezig is om het water op temperatuur te houden en het spoelprogramma aan te sturen, verbruikt hij vanzelfsprekend iedere dag stroom.

De kosten van het stroomverbruik van een Dimension One spa, die behoort tot één van de drie beste spa-merken ter wereld, liggen rond de 1 euro per dag. Echter is dit bedrag erg afhankelijk van hoe vaak u gebruik maakt van de spa. Hoe vaker u gebruik maakt van de spa, hoe hoger het verbruik. Dit heeft voornamelijk te maken met het verlies van warmte wanneer u gebruik maakt van de spa en de afdekhoes verwijderd is.

Goedkopere merken die minder kwalitatieve spa’s produceren zijn vaak slecht geïsoleerd en maken gebruik van oudere techniek. Hierdoor zijn de stroomkosten veelal vele malen hoger. Dat kan wel meerdere euros per dag schelen.

 

2. Een spa voor gezondheid, ontspanning of gezelligheid?


Er zijn meerdere redenen om een spa aan te schaffen. Als u dat duidelijk voor ogen heeft, kunnen wij samen met u een model kiezen die perfect aansluit bij uw wensen. We zetten drie doeleinden met een advies voor u op een rijtje. Voor welke behoefte schaft u een spa aan?

 

Ultieme ontspanning

De dag beginnen of juist eindigen in uw spa is niet alleen fijn voor uw lichaam, maar ook voor uw hoofd. U geniet van de rust om u heen en de ontspanning van uw spieren. Een spa met zit- en ligruimte voor twee of drie personen kan voor u al voldoende zijn.

 

Mijn gezondheid

Het kan zijn dat u lichamelijk niet helemaal fit bent of kampt met een aandoening of ziekte. Een spa kan u helpen te ontspannen en zelfs pijn verlichten door de masserende kracht van het water. Het belangrijkste is dat u comfortabel kan zitten of liggen in de spa.

 

Gezellige avonden met vrienden

Trek de fles bubbels maar open! In uw eigen spa genieten van een borrel met vrienden, is extra fijn. Voldoende zitplaatsen in de spa zijn dan essentieel. Een spa voor vijf tot acht personen is aan te raden, zodat u altijd voldoende plek heeft voor uw gezelschap.

 

3. Service en onderhoud


U koopt de spa die bij u past. En dan? Als u volledig ontzorgd wil worden, is het belangrijk dat u een spa bij een betrouwbare partij aanschaft die de spa vakkundig kan installeren én zorg draagt voor het onderhoud. Lang niet alle spadealers bieden deze service. Welson is die partij wel voor u: van de plaatsing, afwerking en installatie van de spa tot een Premium onderhoudscontract op maat. Alles zodat u ongestoord kunt genieten.

 

Welson adviseert de spa die bij u past

Ziet u uw wellness-droom in gedachte al werkelijkheid worden? Dan is een afspraak zo gemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op en geniet binnenkort van uw eigen Welson spa. Liever eerst oriënteren? Bekijk hier de spa's van Welson. Modellen op voorraad!