Ultiem genieten doe je in een Bolla bubbelbad

Na een lange dag werken of juist op een rustige zondagochtend - er zijn een hoop momenten gedurende de week dat je wel wat ontspanning kunt gebruiken..

Daarom introduceren we je: het Bolla bad. Benieuwd waarom jij jezelf dit bad moet gunnen?

Om maar met het bad in de badkamer te vallen - het Bolla bad is een luxueus bubbelbad. Maar het is eigenlijk méér dan dan. Door het prachtige, stijlvolle design en de subtiele verwerkte bubbelgaatjes, past dit bad perfect in jouw badkamer zonder dat het de verkeerde aandacht trekt. 

De vormgeving is eenvoudig en minimalistisch, maar door de verfijnde afwerking zeer luxe. Het is voorzien van airmassage technologie en bevat andere wellnessfuncties zoals lichttherapie waarbij je zelf de kleur van de LED-verlichting kan instellen. De instellingen kun je personaliseren via de subtiele touchscreen elementen in de rand van het bad. 

Comfort met een hoofdletter C

Of je nu het liefst alleen in bad ligt of met z'n tweeën - voor beide gevallen is dit bad ideaal. Doordat de afvoerplug in het midden van het bad zit, hoeft er niemand op de afvoer te zitten. Daarbovenop zijn de ligflanken van het bad zo ontworpen dat je op een ontspannen manier kunt zitten en je rug mooi tegen de flanken valt. Zo hoef je niet om de minuut te herzitten.

Van welk materiaal is het bad gemaakt?

Het bad is gemaakt van hoogwaardig acryl. Dit materiaal houdt het water lang warm, waardoor je niet tussentijds warm moeten moet bijvoegen. Bovendien is het kleurvast, waardoor je lang kan genieten van jouw whirlpool, wel zo duurzaam. Daarnaast is het heel hygiënisch door het niet-poreuze oppervlak. Dit betekent dat het vuil zich niet kan ophopen en je het zo gemakkelijk kan onderhouden met een universele badkamerreiniger.

Een fijne bijkomstigheid van dit acryl bad is dat het een lichtgewicht is. Dit is ideaal voor montage en zo voorkom je waarschijnlijk dat je de vloer moet verstevigen. 

Hoe houd je jouw Bolla bubbelbad schoon?

Zoals eerder aangegeven is het Bolla bad heel hygiënisch en te reigingen met een universele badkamerreiniger. Daarnaast raden we je aan - voor lang en duurzaam gebruik - het bad op regelmatige basis te behandelen met acrylreiniger en krasverwijderaar. Het gebruik van een whirlpool-cleaner wordt ook sterk aangeraden. De vele openingen in het bad maken het schoonmaken namelijk iets gecompliceerder dan een standaard bad.

Ga jij voor mat wit of glanzend wit? Ontdek hier jouw favoriet!