Foto: 2021/Wonen_nl-voor-Flycarpets-afbeelding-1.jpg

Kleed je huis aan met vloerkleden

Zo’n gladde vloer, van hout, pvc of laminaat, is natuurlijk prachtig. Maar het kan zijn dat je dan wat sfeer mist. Of dat je zo’n hol geluid in huis hebt.

Guido van Loon

Er is een simpele en mooie manier om dat op te lossen. Je legt gewoon een mooi vloerkleed neer en je hebt sfeer én geluiddemping in één. Dat is bijvoorbeeld een ideale oplossing in de speelhoek van de kinderen of in hun slaapkamer. Er zijn schitterende kindervloerkleden te koop met allerlei toffe, lieve en stoere afbeeldingen erop. Wat denk je van een compleet wegenplan? Of juist een heerlijk zacht kleed met vogeltjes of een groot (roze) hart?

Een vloerkleed in je huiskamer brengt direct sfeer

Je kunt, door een vloerkleed in je huiskamer te leggen, direct sfeer en een mooi kleuraccent aanbrengen. Beken kleur en ga voor kleur vloerkleden. Dit doe je door op de site op een bepaalde kleur te klikken, je krijgt dan alle vloerkleden in die kleur voorgeschoteld. Ga er maar eens goed voor zitten, want de keuze is enorm!Natuurlijk is het handig als je van te voren de maat van het gewenste vloerkleed bepaalt en dat je goed nadenkt over je budget. Maar wist je dat vloerkleden helemaal niet zo duur zijn? In de meeste gevallen betaal je voor een extra groot vloerkleed nog geen € 200,00!

Voor welke stijl ga je?

Je kunt met vloerkleden alle kanten op. Ga je voor een effen kleur of juist voor een uitbundige gekleurd kleed? Ben je meer van de aardetinten of mag het wel een beetje knallen? Momenteel zijn de vintage vloerkleden helemaal hip. Het leuke aan vintage vloerkleden is dat ze er in verschillende stijlen zijn. Denk je bij vintage aan wat ouder en misschien een beetje versleten? Dan zit je absoluut goed, kijk maar:

Natuurlijk gaat het hier om een spiksplinternieuw kleed met een verouderde look. Je ziet direct dat deze stijl echt sfeer in je huis kan brengen.

Maar wat vintage is voor de een, is dat niet voor een ander. Vintage kan ook heel kleurig en fel zijn, hiervan zie je hieronder een voorbeeld:

Je kunt met vintage vloerkleden in ieder geval een bijzonder accent geven aan welke kamer in je huis dan ook!

Heb jij al een vloerkleed in je huis?

Reacties