Ambiant Laminaatland

Haast niet van echt hout te onderscheiden, meerdere soorten Ambiant in hout en steen motieven. Voor elk wat wils, makkelijk in het onderhoud, slijtvast en hygiënisch. Wilt u een betaalbare prijs en de uitstraling van een houten of stenen vloer, dan is Ambiant laminaat voor u de juiste keuze.

Ambiant laminaat daar loop je niet aan voorbij…

Ambiant biedt in elke prijsklasse een kans van slagen, ongeacht of de voorkeur geeft aan een moderne of authentieke vloer. U bepaalt vooraf het budget en daarna kunt u bij de keuze gewoon op uw gevoel afgaan, want de kwaliteit en eigenschappen zijn gewoon top! Er valt te kiezen uit 8 collecties met een palet aan levensechte dessins en kleurnuances.

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig, want de vloer moet passen bij uw smaak en bij uw gezinssituatie. Ambiant heeft al haar laminaatvloeren volledig afgestemd op de wensen van de klant, u krijgt uiteindelijk de vloer waarop u zich thuis kunt voelen.

Garantie

Betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een schappelijke prijs en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Uitgebreide leginstructie

Als u zelf laminaat wilt leggen dan geven wij uitgebreide leginstructie maar u kunt de klus echter ook aan ons uitbesteden. U bent van harte welkom in onze showroom en unieke laminaat afdeling in Beek en Donk, in de buurt van Eindhoven en Helmond.

Webshop

Meer informatie over dit merk laminaat, ondervloeren en accessoires vindt u op de site. Ga meteen naar de webshop van Laminaatland als u ons laminaat assortiment wilt bekijken.

Laminaat merken

Naast Ambiant laminaat heeft Laminaatland ook de beschikking over andere bekende merken laminaat. Kijk maar eens verder op deze website voor Berry Floor en Quick Step laminaat.

Openingstijden

Als u toch liever de winkel bezoekt of onze showroom dan kunt u terecht van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 - 15.00 uur in

 

Laminaatland (onderdeel van Vloerenland)

Beekerheide 28

5741HC Beek en Donk

T. 0492-319 015

Beek en Donk bij Eindhoven.

Profielfoto van Vloerenland
Vloerenland
Beekerheide 28, 5741 HC  Beek en Donk
Meer van Vloerenland Bekijk alle