Partner

Vloerenland.com

We krijgen het steeds drukker met zijn allen, er komen steeds meer soorten vloeren bij en er is steeds meer informatie op internet te vinden over vloeren. Er zijn echter weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in vrijwel alle soorten vloeren! Wij in elk geval wel, waardoor wij in staat zijn u door de bomen het bos te laten zien!

Bedrijfsoverzicht vloerenland.com

Quick Step Laminaatland

Laminaatland heeft een speciale band met Quick Step, want wij zijn erkend Royal dealer van Quick step. Laminaatland heeft de complete Quick Step shop op haar laminaatafdeling, we beschikken over de nieuwste collecties en hebben onze sporen verdient ruim op gebied van advies en installatie van Quick Step laminaat.

Garantie Quick Step laminaat

Met een garantie tot wel 25 jaar en een complete collectie kunt u zorgeloos leven. U beschikt nu thuis over alle voordelen die laminaat te beiden heeft. Quick Step laminaat is makkelijk schoon te maken, hygiënisch, natuurlijke decors met en zonder V-groef. De decors zijn zo levensecht dat zelfs de vakman gaat twijfelen of het laminaat betreft of een houten vloer.

Uniclic van Unilin

Uniclic zorgt ervoor dat het laminaat stabiel ligt en eenvoudig te leggen en is in alle richtingen te leggen is. Scratch Guard zorgt ervoor dat het laminaat tot 10 keer krasbestendiger is dan vergelijkbaar laminaat. Geschikt bij vloerverwarming en vloerkoeling, het laminaat is bestand tegen sigaretten, Uv-bestendig, stootbestendig en blijvend antistatisch.

One stop shopping

Laminaatland is Royal dealer van Quick Step en omdat wij alles onder één dak hebben, kunnen wij persoonlijk en onafhankelijk advies geven over alle soorten laminaat, ondervloeren en accessoires. Bij Laminaatland kunt u in één keer slagen, want in onze showroom vindt u de complete collectie van Quick Step, “one stop shopping” dus!

Website en webshop

Meer informatie over laminaat en ondervloeren vindt u op deze website. Ga meteen even naar Laminaatland als u nog meer informatie over Quick Step laminaat vloeren wilt.

Laminaatland Beek en Donk

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 - 15.00 uur.

Laat u inspireren door Laminaatland

Laminaatland
Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492 - 31 90 15

Meer lezen over
'Quick Step Laminaatland'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.