string(1) "b"
Profielfoto van Vloerenland

Vloerenland

Beekerheide 28, 5741 HC Beek en Donk

Over ons

We krijgen het steeds drukker met zijn allen, er komen steeds meer soorten vloeren bij en er is steeds meer informatie op internet te vinden over vloeren. Er zijn echter weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in vrijwel alle soorten vloeren! Wij in elk geval wel, waardoor wij in staat zijn u door de bomen het bos te laten zien!

Alles onder één dak!

Het kiezen van de juiste vloer is niet altijd even makkelijk. Als u wilt nemen wij alles voor u uit handen en als u zelf aan de slag wilt kunnen wij u voorzien van de beste materialen en krijgt u een uitgebreide leginstructie. Elke zoektocht begint bij Vloerenland!

Onafhankelijk advies

Wat u koopt maakt ons niet uit, wat u kiest maakt ons wel degelijk uit, want niet alle producten geschikt voor uw situatie, u krijgt advies op maat. Welke soort vloerbedekking u ook kiest, we hebben alle mogelijkheden in de winkel liggen. We hebben een uniek assortiment op het gebied van laminaat, tapijt, tapijttegels, vinyl, vinylstroken en zelfs kunstgras.

Vloeren voor particulieren en bedrijven

Vloerenland is gespecialiseerd in plaatsen van vloeren. Wij leveren vloeren aan particulieren en bedrijven. In onze unieke showroom vindt u alle mogelijke vloeroplossingen. Kom vrijblijvend langs in de showroom en laat u verrassen door ons aanbod. Vloerenland werkt daarnaast voor aannemers, projectontwikkelaars, winkels en bedrijven op gebied van vloerbedekking. Wij leveren en plaatsen projectvloeren voor alle soorten ruimtes. Meer informatie hierover vindt u op de website van Vloerenland.

Elke zoektocht begint bij Vloerenland

Elke zoektocht begint bij Vloerenland

Voor meer informatie kunt u de website van Vloerenland bezoeken.

Vloerenland, Beekerheide 28, 5741 HC Beek en Donk, 0492-319 015

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 11 artikelen