Berry Floor Laminaatland

Een Berry laminaatvloer is altijd bijzonder. Nieuw is XL laminaat van Berry Alloc met zijn extra lange en brede laminaatplanken en natuurgetrouwe uiterlijk. Voeg daar de duurzaamheid en betrouwbaarheid aan toe van Berry Floor, dan beleeft u jarenlang plezier aan uw nieuwe vloer.

6 collecties Berry Alloc

Verkrijgbaar in 6 collecties: Essentials, Vintage, Naturals, Grandioso, Elegance en Primeros. De Essentials serie is trendy en laaggeprijsd, er is een stijlvolle Vintage serie, de Naturals serie verkrijgbaar in frisse dessins, de Grandioso serie heeft een lange plank, de Elegance serie is langer en de Primeros is in alle maten te krijgen en te combineren!

Waarom Berry laminaat

Berry Alloc maakt een vloer speciaal, het heeft een natuurlijke uitstraling, trendy kleuren, perfecte afwerking, de grondstoffen komen uit duurzaam beheerde bossen en met de unieke Best-Lock extreme verbinding kunt u supersnel leggen.

Alles onder één dak

Laminaatland is erkend dealer van Berry Floor en Berry Alloc. Wij hebben alles onder één dak hebben en kunnen wij gedegen en onafhankelijk advies geven over alle soorten laminaat, ondervloeren en accessoires. Wij voeren verschillende merken als: Quick-Step, Berry Floor, Berry Alloc, Laura Ashley, Kronotex, Krono Original, Parador, Balterio, Tarkett, Ambiant, Douwes Dekker.

Website en webshop

Wilt u meer informatie? Ga dan meteen even naar de website en kijk ook meteen even in de webshop van Laminaatland. Of breng ons een bezoek in Beek en Donk van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 - 15.00 uur.

Profielfoto van Vloerenland
Vloerenland
Beekerheide 28, 5741 HC  Beek en Donk
Meer van Vloerenland Bekijk alle