Foto: overzettreden-next-step-traprenovatie

Traprenovatie met overzettreden

Door het vele malen gebruiken van een trap kan deze gaan slijten, waardoor hij toe is aan vernieuwing.

Toch hoeft de bestaande trap in de meeste gevallen nog niet helemaal afgeschreven te worden. Sterker nog: deze kan als basis dienen voor de nieuwe trap. In plaats van de complete trap(treden) te vervangen, kunnen er overzettreden over de huidige traptreden geplaatst worden. Op deze manier geniet je snel van je nieuwe trap!

Voordelen overzettreden

Het voordeel wanneer je overzettreden gebruikt is dat er geen hak- en breekwerk aan te pas komt tijdens de renovatie. Er wordt dus een stuk minder rommel gemaakt en het kost ook nog eens veel minder tijd, de renovatie kan gelijk beginnen zonder eerst te hoeven slopen. Een traprenovatie met overzettreden kan vaak al binnen één dag worden uitgevoerd.

Overzettreden van Next Step

Wil je je oude trap laten bekleden met overzettreden? Dan ben je bij Next Step aan het juiste adres. Onze overzettreden voor open trappen zijn anders dan de anderen. Waar je bij reguliere overzettreden te maken hebt met een opstaand randje (neus) die je blijft zien, vallen onze treden om de bestaande trede heen, dus zonder opstaand randje. Onze vakkundige monteurs leveren jouw gerenoveerde trap vaak dezelfde dag nog op. De overzettreden van Next Step zijn van zeer hoge kwaliteit en worden gemaakt van duurzaam materiaal.

Het materiaal van Next Step overzettreden

Bij Next Step maken we gebruik van overzettreden. Deze hebben een HDF-kern en een HPL-toplaag. De toplaag bestaat uit verschillende lagen:
- De basislaag
- De decorlaag, waardoor je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Je hebt hierdoor de keuze tussen verschillende houtlooks, een betonlook… Alles is mogelijk!
- De antislip toplaag, waardoor de treden in tegenstelling tot gladde treden superveilig zijn.

Jouw trap renoveren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van Next Step traprenovatie, of neem contact met ons op. Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder!

Reacties