Leuningen

Een trap is meer dan alleen zijn treden. Bij een trap van Daniels Traprenovatie hoort een bijpassende leuning die uw trap helemaal compleet en af maakt.

Op maat, op kleur en perfect afgestemd op uw trap!

Een trap is meer dan alleen zijn treden. Bij een trap van Daniels Traprenovatie hoort een bijpassende leuning die uw trap helemaal compleet en af maakt. Daarbij gaat het niet alleen om de schoonheid van uw trap en de inpassing in uw interieur maar ook om uw eigen veiligheid. Een leuning biedt houvast en geeft zekerheid.

Een nieuwe trapleuning
Veranderingen in je interieur kan goed voor je zijn. Een nieuwe frisse look, door andere kleuren, meubels en accessoires. En een mooie trap met bijpassende leuningen hoort hier tegenwoordig ook gewoon bij! Ga op zoek naar de juiste materialen, kleuren, kleurcombinaties en uw interieur is weer als nieuw.

Veilig gebruik maken van uw trap
Een trapleuning zorgt ervoor dat u veilig gebruik kunt maken van uw trap. Het biedt steun tijdens het traplopen en geeft grip als je je evenwicht verliest. Over het algemeen wordt de trapleuning bevestigd aan de open zijde van de trap, dit is de meest veilig plek en creëert de meest veilig situatie.

Verschillende materialen
Onze leuningen zijn verkrijgbaar in massief houten leuningen en roestvrij stalen leuningen in een hoogwaardig zwart gecoate versie. Rond of vierkant. Voor onze houten leuningen en leuninghouders hebben we in eigen huis een speciaal kleurenpalet ontwikkeld door de diverse houtsoorten met verschillende oliën te combineren.

Samenstellen van uw trapleuning
Op deze manier kunt u zelf de meest optimale kleurkeuze maken die het beste past bij u en uw trap. Zo wordt onze trap helemaal uw trap. Tot in de kleinste details: van de leuningen tot en met de leuninghouders! Vraag onze verkoopadviseur naar onze stalencollectie. Hij helpt u met het zoeken naar de beste kleurencombinaties.

Interesse in traprenovatie?

Bel ons op: +31 (0) 85 086 9700 of laat u door ons bellen.