Hoe kies je je nieuwe trap?

Is je trap versleten? Of toe aan een frisse look voor je interieur? Kies dan voor een nieuwe trap van Daniels Traprenovatie!

Is je trap versleten? Of toe aan een frisse look voor je interieur? Kies dan voor een nieuwe trap van Daniels Traprenovatie! Een nieuwe trap doet wonderen voor je hal of woonkamer. Ga samen met een van onze adviseurs op zoek naar de juiste kleurcombinaties.

Hoe kies je de perfecte trap?
Een traprenovatie is een investering die jarenlang meegaat, dus is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Denk aan de volgende zaken zoals:
Type trap (open/dicht);
De look van de trap;
-beton
-hout
-steen
-etc.
De kleur voor de stootborden en eventueel de wangen;
Accessoires zoals:
-verlichting;
-leuningen.

Onze klantenservice medewerkers helpen je graag bij het toelichten en beantwoorden al je vragen.

Wij helpen jou met het vinden van jouw nieuwe trap.
Het is van belang dat je de kleur ziet bij het juiste lichtinval. Zelfs in een showroom zou de kleur er anders uit kunnen zien dan bij je thuis. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om adviesgesprekken aan huis in te plannen. Een van onze verkoopadviseurs, Sonny, Paul of Marc, zal bij je langs komen. Hij heeft alle opties bij zich, zodat je meteen alle kleuren kunt zien bij jouw interieur met het juiste lichtinval. Ze hebben al jarenlang ervaring met traprenovatie en helpen je met het maken van de juiste keuze en eventuele kleurcombinaties voor je nieuwe trap. Daarna maken ze de offerte op maat.

Daniels Traprenovatie heeft een unieke kleurlijn exclusief verkrijgbaar bij ons. Deze kleuren zijn de moeite waard om bij jou thuis te zien in jouw interieur! Laat je inspireren en ga samen met onze adviseur op zoek naar de juiste kleuren voor jouw interieur.

Wilt u uw trap graag een eigentijdse renovatie geven? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken.
Interesse in traprenovatie?
Bel ons op: +31 (0) 85 086 9700 of laat u door ons bellen.