LED Verlichting.

Sfeervol, veilig én duurzaam.

LED verlichting is de “finishing touch” van uw traprenovatie bij Daniels Traprenovatie. Sfeervol, veilig en duurzaam. Daniels Traprenovatie maakt uw trap helemaal af; kant en klaar en tot in de kleinste en fijnste details. Het aanbrengen van LED verlichting behoort daarbij tot een van de vele mogelijkheden. Hierdoor wordt je trap meer dan een trap alleen maar een echte blikvanger in uw huis.

Met LED verlichting creëer je sfeer, warmte en intimiteit. De LED verlichting kunnen we helemaal afstemmen op uw persoonlijk smaak zodat het mooi past bij uw interieur. Van warm tot wit licht of met een zachte gloed voor in de avond of met een blauwe schijn voor in de ochtend. Met speciale dimmers kunnen we het meest optimale effect bereiken.

Naast sfeer draagt LED verlichting op uw trap bij aan het vergroten van de veiligheid. Dit is zeker net zo belangrijk. Vooral ‘s avonds of ’s nachts voorkomt een goed uitgelichte trap een uitglijder of een ongeluk door het missen van een trede. Daarbij staat veiligheid voorop. Een trap moet mooi zijn, maar zeker ook veilig!

Niet alleen voor de sfeer en de veiligheid is LED verlichting helemaal bij de tijd. LED verlichting is én energiezuinig én duurzaam. Het energieverbruik is laag, de uitstoot van CO 2 gering en de houdbaarheid lang. LED verlichting kan uitstekend tegen schokken en is daardoor ideaal voor het gebruik bij traptreden. Zo is uw trap niet alleen mooi, niet alleen veilig, maar ook duurzaam!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een traprenovatie in combinatie met LED verlichting?