Huis opknappen of verbouwen? Denk dan ook aan traprenovatie!

Is het tijd om je huis op te knappen? Dan is de trap iets wat zeker niet vergeten mag worden!


Is het tijd om je huis op te knappen? Dan is de trap iets wat zeker niet vergeten mag worden! De trap wordt iedere dag gebruikt en is vaak het eerste wat je ziet als je een huis binnenstapt. Verbouwplannen? Dan hoort traprenovatie daar ook bij! Genoeg redenen om na te denken over traprenovatie

Verbouwen en traprenovatie
Tegenwoordig is traprenovatie niet meer weg te denken tijdens een verbouwing. Een nieuw en fris interieur? Dan hoort een nieuwe trap daar uiteraard ook bij! Het schilderen van je trap is ook een optie, maar heeft de trap regelmatig onderhoud nodig. Een traprenovatie van Daniels Traprenovatie gaat jarenlang mee en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Daarbij is een nieuwe trap een echte blikvanger in je hal of woonkamer!

Kleuren en kleurcombinaties
We hebben een breed assortiment overzettreden, denk hierbij aan:
-houtlook;
-betonlook;
-steen;
-etc.

Deze opties zijn ook mogelijk voor stootborden en wangen. Daarnaast zijn deze ook te verkrijgen in de kleuren:
-wit;
-creme;
-zwart;
-antraciet.

Daniels Traprenovatie heeft ook een unieke kleurlijn exclusief verkrijg bij ons. Deze kleur zijn zeker de moeite waard om bij je thuis te zien! Laat je inspireren en ga op zoek naar de juiste kleuren en/of kleurcombinaties.

Mooi, maar ook veilig!
Uiteraard moet de trap niet alleen mooi zijn, veiligheid is ook een belangrijk punt. In al onze overzettreden zit een antislip laag verwerkt waardoor de trap niet glad is. Zo kun je veilig de trap op en af lopen. Wel zo belangrijk!

Wilt u uw trap graag een eigentijdse renovatie geven? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken.
Interesse in traprenovatie?
Bel ons op: +31 (0) 85 086 9700 of laat u door ons bellen.