Van een open trap naar een dichte trap.

Een open trap is vaak een blikvanger in onze woonkamer.

Een open trap geeft een ruimtelijk gevoel en verbindt de verschillende ruimtes met elkaar; de woonkamer, de hal of de keuken zijn met een open trap meer dan ooit met elkaar verbonden en samen lijken ze groter. Maar.. voor sommige mensen kan een open trap wat onveilig aanvoelen. Die open trap kunnen we voor u weer dicht maken: daardoor creëren we een veiliger gevoel, extra bergruimte en gaat minder warmte verloren.

Benieuwd hoe het proces eruit ziet? Lees dan verder!

Het adviesgesprek
Tijdens het adviesgesprek met een van onze adviseurs kunt u alle vragen stellen en de voor- en nadelen van een dichte trap bespreken. Ook komen dan uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan de orde. Op basis van het adviesgesprek, het inmeten van uw huidige trap, persoonlijke voorkeuren en kleurkeuze zal onze adviseur een offerte maken. Zo heeft een goed beeld van de mogelijkheden en hoe het eruit zal komen te zien. Als de offerte akkoord is, gaan we meteen een datum inplannen voor de montage van uw dichte trap.

De montage dag
Op de dag van montage nemen onze monteurs eerst het volledige werkproces met u door. Vervolgens bevestigen ze de stootborden tussen de traptreden. Daarna gaan ze verder met het opmeten, uitzagen en plaatsen van de overzettreden. Stof- en geluidshinder proberen we te voorkomen door de (zaag)werkzaamheden zoveel mogelijk buiten te laten plaatsvinden. Als de trap gereed is doen we samen met u een eindcheck of alles naar wens is verlopen. De monteur zal ook met u doornemen hoe u de trap het beste kunt onderhouden.

Het resultaat
Uw huidige open trap heeft een gedaanteverandering ondergaan in een mooie, gerenoveerde dichte trap: veiliger, met extra bergruimte en minder warmteverlies.