Een veilige trap.

Veilig, vast en zeker, dag én nacht.

Wat is een veilige trap?
Een gerenoveerde trap kan een echte eye-catcher zijn. Met het gebruik van mooie materialen en mooie kleurcombinaties voegt het echt iets toe aan ieder interieur. Maar, wat zeker net zo belangrijk is, is een veilige trap. Een veilige trap creëer je door veilige trappen en het monteren van een trapleuning. De treden moeten niet te glad zijn, de trapleuning moet stevig zijn en ook niet te glad. Op deze manier is de trap mooi, maar ook veilig!

Veilige materialen
Onze trappen zijn niet alleen mooi en op maat maar ook veilig. De trappen van Daniels Traprenovatie voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Om de veiligheid te waarborgen gebruiken we in onze overzettreden (die we over de bestaande treden plaatsen) materialen die stevig zijn en niet glad. Wij staan voor de beste materialen van de beste kwaliteit. Al onze trappen zijn duurzaam, slijtvast en veilig. Afgestemd op uw vraag leveren we diverse HPL overzettreden. In deze HPL overzettreden is een anti-sliplaag verwerkt. Deze antislip-laag is onzichtbaar en kan dus toegepast worden op al onze kleurstellingen. Uiteraard kunnen we onze trappen omlijsten met een vaste trap leuning. Deze zorgt voor extra houvast en daardoor is de trap nog zekerder en veiliger.

Een veilige trap in de nacht
Ook in het donker en ‘s nachts willen we veilig de trap op en af kunnen gaan en ook daarvoor hebben we een oplossing. Onze speciale LED-verlichting, die we onzichtbaar en subtiel in de traptreden aanbrengen, zorgt in het donker en ‘s nachts voor de nodige veiligheid. LED-verlichting is sfeervol, mooi en zuinig in gebruik. Je kunt die de hele nacht aan laten zodat je dus ook in het donker en de nacht je trap veilig kunt gebruiken. Zo zorgt Daniels Traprenovatie dag en dacht voor mooie én veilige trappen.