De wangen van de trap.

Bij de renovatie van uw trap zijn er talloze keuzemogelijkheden.

Bij de renovatie van uw trap zijn er talloze keuzemogelijkheden: van het soort trap, de soort en kleur van de trapbekleding, de kleur van de treden, stootborden en leuningen tot en met de veiligheid van de trap. Ook voor de wangen van de trap valt er voor u heel wat te kiezen, nauwkeurig afgestemd op uw persoonlijke smaak en woonwensen.

De wang is de zijkant van uw trap die vooral bij wat oudere trappen steun geeft aan uw trap. Bij de wat meer modernere trappen valt die steunfunctie vaak weg. Dan is de wang vaak meer een onderdeel voor de decoratie. Het materiaal, de vorm en kleur van de wang zijn medebepalend voor het uiterlijk van uw trap.

Bij de renovatie van uw trap is het daarom belangrijk ook aan de wangen te denken. Alles is mogelijk: wangen die afgestemd zijn op de kleur van de treden of die daar juist van afwijken. Afhankelijk van uw persoonlijke woonwensen kunt u zo kiezen voor één mooi geheel door alles in dezelfde kleur te doen of juist de verschillen te benadrukken door voor verschillende kleuren te kiezen.

Wilt u uw trap graag een eigentijdse renovatie geven? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur komt graag bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken. De renovatie van de trapwangen horen daar vanzelfsprekend bij.