Bordestrappen: renovatie goed mogelijk!

Allerlei soorten trappen.

Perfect afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren zijn er trappen in alle soorten en maten: Zo heb je dichte trappen, vaak gelegen in de hal van een woning. Een dichte trap wordt vaak als veilig beschouwd en is daarnaast ook isolerend en geluiddempend. Een open trap daarentegen creëert juist een ruimtelijk gevoel en verbindt de verschillende ruimtes met elkaar. Dan heb je ook nog rechte trappen of trappen met een draai. Ook de bordestrappen horen tussen dit rijtje.


Een bordes trap
Een bordestrap is een trap die halverwege vlak is en daarna komt de rest van de trap. Bordestrappen zie je bijvoorbeeld vaak bij woningen met grote trappenhuizen of traphallen, maar ook bij split level woningen met verschillende woon niveaus. Daarnaast is een bordestrap ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn; het vlakke gedeelte zorgt voor een rustpuntje en een adempauze om vervolgens weer gewoon de weg omhoog te vervolgen.

Het renoveren van een bordes trap
Uiteraard kunnen we ook de bordestrap in uw woning renoveren. Ook hierbij zijn er talloze opties afgestemd op uw persoonlijke woonwensen. Wilt u een mooi geheel creëren dan kunt u het bordes meenemen in dezelfde kleur als de trap. Het omgekeerde is ook mogelijk; met een andere kleurstelling benadrukt u juist het verschil.

Een totale renovatie van uw trap inclusief de overloop kan natuurlijk ook; in dezelfde kleur of juist in een andere kleur. Wat het beste bij uw inrichting past en waar u zich goed bij voelt. Mogelijkheden te over!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trap? We maken graag een afspraak voor je! Een van onze adviseurs zal dan bij u thuis komen om alle opties te bespreken en uiteraard wordt dan de offerte op maat gemaakt.