Profielfoto van Zwartgroen
Zwartgroen
Industrieweg 5, 1619 BZ ANDIJK
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Kunsthaag in huis en tuin

Met een kunsthaag haal je de groene vibe in huis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud.

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft groene vingers. Maar betekent dat dat je veroordeeld bent tot een leven zonder groen? Absoluut niet! Plus, ze zien er tegenwoordig zo realistisch uit dat je bijna vergeet dat je niet echt in de jungle bent.

Keuze uit 12 verschillende soorten kunsthagen

Van een Buxus, Cipres en Varen tot aan mos en gemixt groen. Kies hier de kunsthaag die het beste in jouw ruimte past.

Inspiratie: Kunsthaag in elke ruimte!

1. Voor de sportfanaten en zen-zoekers

Transformeer je sportschool of yoga- en meditatieruimte in een oase van rust en groen. Stel je voor: je doet je yoga poses terwijl je omgeven bent door groen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je in een echte plant trapt. Klinkt als het beste van twee werelden, toch?

2. Op kantoor of in je studieruimte

Wist je dat groen in je directe omgeving kan helpen je concentratie te verbeteren? Een kunsthaag op kantoor of in je studieruimte is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens goed voor je productiviteit.

3. Wellnesscentrum of tuinkamer

Creëer een ontspannen sfeer in je wellnesscentrum of tuinkamer met een stijlvolle kunsthaag. Het is de perfecte manier om een natuurlijke en rustgevende omgeving te simuleren waar je bezoekers of jijzelf even helemaal tot rust kunnen komen.

4. Binnenplaatsen en bedrijfsruimten

Geen tuin? Geen probleem! Met een kunsthaag kun je ook een binnenplaats of bedrijfsruimte omtoveren tot een groene escape. Het is de ideale manier om een beetje natuur naar de stad te brengen en een plek te creëren waar iedereen even kan ontsnappen aan de drukte.

Tips voor het aanschaffen van een kunsthaag

Zoek naar kwaliteit. Een goede kunsthaag ziet er niet alleen realistisch uit, maar gaat ook langer mee. Bedenk waar je de haag wilt plaatsen. Binnen, buiten, veel zonlicht, weinig licht? Er is voor elke situatie wel een geschikte kunsthaag. Meet de ruimte ook goed op. Je wilt natuurlijk niet eindigen met een haag die te groot of te klein is.

Of je nu je kantoor een upgrade wilt geven of gewoon een beetje groen in je leven wilt (zonder de extra moeite), een kunsthaag is de perfecte oplossing. Ga ervoor, tover je ruimtes om en laat je verrassen door de kracht van een beetje kunstmatig groen!