Partner

Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen, datanetwerken, kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, woningautomatisering of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

MEER TONEN

Vingerprint intercom

Sfera New buitenpost van BTicino heeft nu ook een vingerprintlezer als toegangscontrole. Deurcommunicatie zorgt voor comfort en veiligheid. Mooie intercoms.

Sfera New van BTicino nu uit te breiden met vingerprintlezer

Toegangscontrole en deurcommunicatie gaan hand in hand. BTicino lanceerde in 2013 een nieuwe serie buitenposten, Sfera New genaamd. Dankzij het unieke modulair concept kan men vanuit 12 functionele modules elk type buitenpost samenstellen. Dit gaat van de oplossing voor een ééngezinswoning tot grote appartementsgebouwen.

Er bestond reeds de mogelijkheid om een toetsenbord of badgelezer toe te voegen in de buitenpost en nu kan er ook de vingerprintlezer van de Oostenrijkse firma Ekey gebruikt worden. De esthetische integratie van de Ekey fingerprint in de buitenpost zorgt voor een strak en functioneel geheel. In het toestel kunnen 99 verschillende gebruikers geprogrammeerd worden, waarbij elke gebruiker 10 vingers kan opslaan. Ook een combinatie van verschillende vingerprintlezers in één installatie is mogelijk. Sfera New: oneindige mogelijkheden! Lees meer.

www.BTicino.nl

Meer lezen over
'Vingerprint intercom'?

meer van deze professional

10 inch touchscreen

Nieuw van BTicino: 10 inch touchscreen met swipe-functi...

Sfera buitenpost

Sfera: innovatieve buitenpost van BTicino.

GWO Snap-on wandgoot

Van Geel GWO Snap-on wandgoot: Snel, stijlvol, duurzaam...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.