Classe 100 intercom

Veiligheid en comfort met de Classe 100 intercom van BTicino. Een minimalistisch, discreet en elegant ontwerp, kleurenscherm, uitgebreide mogelijkheden.

Uitbreiding Classe 100 deurcommunicatie assortiment

De Classe 100 binnenpost van BTicino heeft een minimalistisch, discreet en elegant ontwerp. Met de afwerking in wit glas past de binnenpost perfect in elk interieur. Bovendien wordt het met de Classe 100 nog eenvoudiger en intuïtiever om oproepen te beantwoorden en deuren te openen.

De Classe 100 V12E heeft een kleurenscherm met de meeste montagemogelijkheden op de markt. Het toestel wordt standaard geleverd met een opbouwdoos, maar kan door allerlei accessoires gemonteerd worden zoals u wilt. Zo bestaat er een inbouwdoos (dikte is dan slechts 9 mm!) en een tafelstandaard. Maar ook aan het gebruik van het toestel door kinderen of rolstoelpatiënten is gedacht: via de houder met kantelfunctie kan het scherm naar boven of naar onder gekanteld worden. De Classe100 V12E kan bovendien eenvoudig op een houder met hoorn geplaatst worden. Hndig voor locaties waar discrete gesprekken worden gevoerd. Deze nieuwe binnenpost biedt tenslotte nog een handsfree scherm met visualisatie van het energieverbruik en deurcommunicatie. Lees meer.

Sfera New buitenposten
De Classe 100 binnenposten zijn perfect te combineren met de Sfera buitenposten van BTicino. Met Sfera New en Sfera Robur heeft BTicino het neusje van de zalm in huis op het gebied van deurcommunicatie. Ze zijn beschikbaar met badgelezer of een traditioneel toetsenbord. Dankzij de ingebouwde groothoeklens en dag/nacht camera biedt Sfera de hoogste garantie op veiligheid. Achter het esthetische ontwerp gaat een stevige basisconstructie schuil. Sfera biedt twaalf functiemodules, onbeperkte combinatiemogelijkheden en heeft een moderne vormgeving geschikt voor elk type woning. Ontdek Sfera New buitenposten.

www.bticino.nl