HomeTouch: deurcommunicatie en domotica

Met de HomeTouch van BTicino beschikt men over één toestel voor domotica en deurcommunicatie,  eenvoudig te beheren via het touchscreen of met de app. 

HomeTouch: één toestel voor zowel deurcommunicatie als domotica!

Intuïtief te beheren met de app op smartphone of tablet
Voortaan beschikt men dankzij de HomeTouch van BTicino over één toestel voor domotica en deurcommunicatie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren via het touchscreen of met de app op smartphone of tablet.

Beheer deurcommunicatie

HomeTouch integreert perfect met het tweedraads deurcommunicatie-systeem. Naast de controle van het domoticasysteem, is HomeTouch ook een geconnecteerde binnenpost waarmee u gesprekken zowel lokaal als vanaf smartphones kunt beheren dankzij de gratis app Door Entry For HomeTouch. 

Beheer MyHOME_Up-systeem
Dankzij een eenvoudige en onmiddellijke interface heeft u alle functies van het MyHOME_Up-systeem binnen handbereik: verlichting, automatisering van rolluiken, temperatuur, Nuvo muziekdistributie, scenario's en functies die kunnen worden bereikt met de integratie van apparaten en systemen van derden.

Naast het gebruik van het touchscreen, kun je alle domoticafuncties lokaal en op afstand beheren, met behulp van Android- of iOS-smartphone en de app MyHOME_Up.

Perfecte integratie met HomeTouch
Het HomeTouch design past perfect bij de smaak van uw klant en elke woonomgeving en is beschikbaar in een inbouw of opbouw variant. HomeTouch maakt deel uit van het MyHOME_Up domoticasysteem en past volledig in het ELIOT-programma van BTicino, waarin de ontwikkeling van geconnecteerde apparaten centraal staat.

Voor meer informatie over HomeTouch, ga naar de website www.bticino.nl