Classe 300 intercom

De nieuwe Classe 300 handsfree intercom met 7” touchscreen van BTicino combineert design met gebruiksgemak en uitgebreide mogelijkheden.

Kies uw eigen stijl

De ‘opvallend discrete’ Classe 300 bestaat in de kleuren wit of antraciet en is slechts 22,5 mm dun. Er kan gekozen worden voor een muur- of tafelmodel.

Dankzij de 2-draadstechnologie kan de Classe 300 van BTicino perfect gebruikt worden voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos vervangen worden.

Uitgebreide mogelijkheden

De 4 basisfuncties zijn direct bedienbaar via aanraaktoetsen met reliëf: herkenbaar en gebruiksvriendelijk. De overige mogelijkheden zijn bereikbaar via het intuïtieve touchscreen.

Meer dan een gewone intercom

Er kan een gesproken of geschreven bericht achter gelaten worden voor medebewoners of bezoekers. Er bestaat tevens een witte variant met geheugenfunctie die alle oproepen registreert zodat u achteraf kunt bekijken wie er aan de deur stond.

Kits

Voor zowel de basis- als de geheugenfunctie bestaat een kit. Met daarin het deurstation, de monitor en de voeding, is dit de volledige oplossing voor één woning.

www.bticino.nl/classe-300