Partner

Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen, datanetwerken, kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, woningautomatisering of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bticino.nl

10 inch touchscreen

Nieuw van BTicino: 10 inch touchscreen met swipe-functie.

10 inch touchscreen BTicino

Je woning controleren wordt een geheel nieuwe ervaring met het prachtige nieuwe 10” touchscreen van BTicino. Een mooi ontwerp met een nieuw ergonomisch design in witte en zwarte uitvoering. Mooi afgewerkt tot in de puntjes en eenvoudig te installeren op de wand.

Dankzij de nieuwe grafische gebruikersinterface kun je je woning eenvoudig en intuïtief beheren. Wijzig de achtergrondfoto, bekijk het schematisch overzicht van je woning en gebruik de swipe functie om gemakkelijk te navigeren tussen de verschillende mogelijkheden. De verschillende scenario’s zijn eenvoudig aan te passen, zodat je dit volledig af kunt stemmen op je leefwijze.

Door de USB-poort en SD-kaartlezer is het eenvoudiger dan ooit om multimedia te beheren. Luister naar je favoriete muziek en bekijk je zelfgemaakte foto's. Bovendien ben je altijd up-to-date door de internettoegang. Alles is natuurlijk op afstand te bedienen.

My Home domotica systeem

Het complete My Home domotica systeem is te beheren met integratie van alle functies. Het nieuwe 10 inch touchscreen combineert de functies voor alle domotica functies met fysieke knoppen voor de intercom:
- Spreek/ luister verbinding,
- Deur openen,
- Zelfoproep,
- Beeld wisselen tussen diverse camera’s,
- Web links (RSS, webcam, IP radio, etc.),
- Scenario’s,
- Klimaatbeheersing en
- Energieverbruik beheren.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om je woning af te stemmen op je leefwijze!

Multimedia Touch Screen 10

Meer lezen over
'10 inch touchscreen'?

meer van deze professional

Zorgeloos op vakantie?

De zomer komt eraan en dat betekent voor veel mensen zo...

HomeTouch: deurcommunicatie en domotica

Met de HomeTouch van BTicino beschikt men over één to...

Vingerprint intercom

Sfera New buitenpost van BTicino heeft nu ook een vinge...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.