Partner

Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen, datanetwerken, kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, woningautomatisering of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bticino.nl

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal BTicino als volwaardig onderdeel van het interieur, voor elke woning.

Schakelmateriaal Legrand en BTicino

Bij Legrand Nederland vinden dat het in- en uitschakelen van de verlichting geen ‘noodzakelijk’ onderdeel is in een woning. Het schakelmateriaal kan juist een mooi sieraad op de muur zijn. Het daagt uit om er gebruik van te maken. Daarom heeft Legrand Nederland met de merken Legrand en BTicino een uitgekiend assortiment samengesteld. Van onopvallend schakelmateriaal tot prachtig Italiaans design dat gezien mag worden. Door het gebruik van verschillende materialen, vormen en afwerkingen is er voor elk interieur en type woning een passende oplossing. Er zijn zeer veel functies en mogelijkheden beschikbaar, zoals LED-dimmers, de weergave van uw energieverbruik en een mooi touchscreen dat automatisch doorschakelt naar de camera bij de voordeur als er wordt aangebeld.

Ontdek de Legrand en BTicino series

- Niloé: het eco-schakelmateriaal programma van Legrand. Een functioneel en compleet assortiment. Flexibel en aanpasbaar voor een perfecte installatie, zelfs op oneffen muren.
- Livinglight van BTicino: één naam, oneindig veel mogelijkheden. Unieke kleuren en kwalitatieve materialen. Draadloze oplossingen die eenvoudig aan te passen zijn.
- Livinglight Air van BTicino: de subtiele kunst van perfectie. Verrassend vlak en ongelooflijk luxe. Een uniek interieur dankzij het exclusieve design. Slechts 7 millimeter dik.
- Axolute van BTicino: uitmuntend in technologie, verfijning en design. De pure materialen en innovatieve oplossingen dragen bij aan comfort, stijl en identiteit.

Voor alle mogelijkheden en meer informatie, bezoek onze websites www.legrand.nl en www.bticino.nl.

Meer lezen over
'Schakelmateriaal'?

meer van deze professional

Zorgeloos op vakantie?

De zomer komt eraan en dat betekent voor veel mensen zo...

Axolute schakelmateriaal

Oneindige mogelijkheden met Axolute schakelmateriaal va...

Vingerprint intercom

Sfera New buitenpost van BTicino heeft nu ook een vinge...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.