Partner

Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group. In Nederland bedient Legrand de markt van de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouwers en industrie. Of het nu gaat om schakel- en verdeelinrichtingen, railkokersystemen, datanetwerken, kabeldraagsystemen, deurcommunicatie, woningautomatisering of schakelmateriaal: de systemen van Legrand zijn optimaal op elkaar afgestemd en kunnen daardoor eenvoudig, veilig en snel worden gemonteerd.

MEER TONEN

GWO Snap-on wandgoot

Van Geel GWO Snap-on wandgoot: Snel, stijlvol, duurzaam en kostenbesparend.

GWO Snap-on stalen wandgootsysteem: alléén maar voordelen.

Legrand Nederland gelooft in werkplekken die efficiënt en duurzaam worden gebouwd, terwijl ze tegelijkertijd stijlvol zijn en van alle gemakken voorzien. Elektrotechnische installaties moeten daarom snel, eenvoudig, veilig en op een duurzame manier kunnen worden aangebracht. Hiervoor heeft Legrand alle elektrotechnische onderdelen in eigen beheer en stemt deze perfect op elkaar af.

Met het nieuwe GWO Snap-on wandgootsysteem kunt u werkplekken sneller, stijlvoller en duurzamer dan ooit van voeding- en data-aansluitingen voorzien.

Bezoek de website, klik hier.

Meer lezen over
'GWO Snap-on wandgoot'?

meer van deze professional

10 inch touchscreen

Nieuw van BTicino: 10 inch touchscreen met swipe-functi...

Sfera buitenpost

Sfera: innovatieve buitenpost van BTicino.

Intercom met smartphone

Je bent altijd bereikbaar via de binnenpost Classe 300 ...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.