Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Maak kennis met onze 4 nieuwe modellen

Uitbreiding van de Intersteel Living Black collectie.

Mat zwart is een trend die steeds vaker terug te zien is in interieurdesign. Ook op het gebied van deurbeslag is mat zwart ongekend populair. Intersteel heeft daarom haar Living Black collectie uitgebreid met vier nieuwe modellen deurkrukken. Wij stellen ze graag aan je voor.

Agatha

Agatha is een mat zwarte deurkruk en is slank vormgegeven. Agatha past heel goed bij een kleurrijk en stijlvol interieur. Heb je bijvoorbeeld jouw woonkamer ingericht met meubilair bestaande uit strakke lijnen, dan zorgt Agatha voor een mooi contrast. Omdat zij een slanke deurkruk is met ronde vormen, zal zij zorgen voor een prachtig aanvulling. Op het eerste gezicht niet het eerste waar je aan denkt, maar zeker een aanwinst voor het interieur.

Bjorn

Bjorn is een mat zwarte deurklink die zorgt voor de puntjes op de i in jouw interieur. Door de subtiele lijnen en ronde vormen past Bjorn uitstekend in een retro interieur. Of je nou meubilair met afgeronde hoeken hebt staan, industriële lampen of een wand gevuld met patronen.. Bjorn is altijd een verrijking voor je interieur. Door de vormen past hij zich aan naar de verschillende elementen in jouw interieur. Zo stralen zijn ronde vormen nog meer in combinatie met meubilair met afgeronde hoeken of fungeert hij als een rustig aspect tegen een wand met patronen.

George

George is een mat zwarte deurkruk en is sierlijk vormgegeven. De kenmerken van een klassiek interieur sluiten nauw aan op de uiterlijke verschijning van George. Hij is sierlijk, elegant en van zeer hoge kwaliteit. Een klassiek interieur gaat verder dan alleen de meubels, juist de kleine details zorgen ervoor dat jij een klassieke stijl kan creëren. George is een van die prachtige details. Een die vaak vergeten wordt, maar zeker niet onbelangrijk is.

Bastian

Bastian is een mat zwarte deurklink en heeft een strakke vormgeving. De strakke lijnen van het interieur in combinatie met de strakke lijnen van Bastian zorgt ervoor dat deze deurkruk en het interieur naadloos in elkaar overgaan. Het design van Bastian komt het meest tot zijn recht in een strakke inrichting, waar zwart accenten een hoofdrol spelen. Je kan hierbij denken aan een woonkamer met een stijlvolle inrichting waaraan meerdere zwarte details zijn toegevoegd. Bastian zal hierop een mooi aanvulling zijn.

Rode draad door het hele huis

De deurkrukken zijn voorzien van een mat zwarte zijdeglans coating en zijn makkelijk te combineren met diverse producten en accessoires uit de Living Black collectie.
De Living Black collectie is een van de breedste series van Intersteel. Naast binnen-, buiten- en raambeslag biedt de collectie ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders. Met de uitbreiding van het assortiment loopt het zwarte beslag als rode draad door het interieur. Van de voordeur via de gang naar de andere woonvertrekken; voor iedere ruimte zijn er matzwarte accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan veiligheidsbeslag, deurknoppen, wc-rozetten en de eerder genoemde deurstoppers en leuninghouders. Door de zwarte ‘kleur’ ontstaat er een uniformiteit die rust en cachet uitstraalt.

Laat je inspireren!