Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De volledige DIY-schuifdeurset Legno

Bestaande uit een massieve deur met schuifdeursysteem naar keuze

Monteer je eigen schuifdeur

Schuifdeuren zijn geschikt voor elk interieur. Met een schuifdeur kunt u een kamer afscheiden of gebruiken als ruimtebesparende toegangsdeur. Bovendien geeft het uw interieur een mooie uitstraling. Met de DIY-schuifdeur Legno kunt u dit zelf realiseren.

Eenvoudig aan te passen naar uw smaak

De DIY schuifdeur Legno is een massief houten deur in combinatie met een schuifdeursysteem inclusief bijpassende schuifdeurkom en handgreep. De deur is gemaakt van MDF en daarna wit gegrond. Dit geeft u de vrijheid om de deur aan te passen aan uw eigen stijl en smaak. De doe-het-zelf schuifdeur Legno is verkrijgbaar in drie versies: met het schuifdeursysteem Basic, Wheel of Classic.

Alles wat u nodig heeft

De schuifdeur is 211,5 cm hoog en 93 cm breed en heeft een deurdikte van 38 mm. Deze massieve deur heeft een gewicht van 27 kg en de onderkant is voorzien van een smalle groef voor de vloergeleider. De deur heeft een maximale openingsbreedte van 88 cm en een minimale inbouwhoogte van 228 cm (Basic & Classic) en 233,5 cm (Wheel).

De complete doe-het-zelf set wordt geleverd inclusief schuifdeursysteem en bijpassende schuifdeurkom en handgreep. Het stalen ophangsysteem met zwarte poedercoating bestaat uit twee rails van 100 cm lang. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Vanzelfsprekend wordt de set aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal en een uitgebreide montagehandleiding.