Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Een dubbel schuifdeursysteem

De schuifdeursystemen van Intersteel maken een ruim opgezet huis mogelijk.

Een ruim opgezet huis en toch afsluitbare kamers. Dat wil toch iedereen! De schuifdeursystemen van Intersteel maken dit mogelijk. Een deur die de ruimte opdeelt, maar zelf geen plek inneemt.
Dubbele schuifdeuren zijn handig bij het opdelen van de ruimtes met een grote doorgang. Als één deur niet breed genoeg is, dan biedt de dubbele schuifdeur uitkomst.

Ruimtebesparend

Een groot voordeel van schuifdeuren is dat het ruimte bespaart. In plaats van het openen met een cirkelbeweging, schuift de deur zijwaarts langs de muur. Hierdoor komt de ruimte vrij waar normaal de deur open en dicht gaat en creëer je meer ruimte voor meubelen.
Naast het besparen van ruimte, zijn schuifdeuren een ware toevoeging aan het interieur. Het creëert een extra dimensie en bepaalt de uitstraling van jouw interieur.

Geschikt voor elk interieur

De schuifdeursystemen van Intersteel zijn verkrijgbaar in 11 designs. Doordat je zelf de deur en het schuifdeursysteem uitkiest, kun je iedere stijl doorvoeren in je woning. De rails zijn 2 meter breed, hier kan een deur van ongeveer 1 meter breed aan gehangen worden. De draagkracht van het systeem is maar liefst 100 kg, zodat je in de houtkeuze niet belemmerd wordt. Om een barndoor te maken heb je voldoende aan een basis set die Intersteel aanbiedt. Deze set bevat:

• Twee stalen rails van 100 cm
• Twee stalen hangrollen
• Twee stalen deurstoppers
• Twee afstand houders voor op de deur
• Een schuifdeur vloergeleider
• Alle benodigde bevestigingsmateriaal

Wanneer je een dubbel schuifdeursysteem wilt monteren, biedt Intersteel uitbreidingssets aan. Hierdoor kunnen meerdere deuren aan de rails worden opgehangen. Voor de benodigdheden voor de montage van een dubbele schuifdeur hebben wij een checklist opgesteld:

Wat heb je nodig voor dubbele schuifdeuren?

• Basis set schuifdeursysteem: Intersteel schuifdeursysteem
• Tussenrail van 45 cm / 90 cm (afhankelijk van de breedte)
• Twee extra hangrollen van hetzelfde model als de basis set
• Een extra set geleider- en afstand houders

Tips voor het personaliseren van de schuifdeuren

Om een schuifdeur compleet te maken, biedt Intersteel ook accessoires aan.
Deze accessoires bieden je de mogelijkheid om de schuifdeuren nog meer naar je eigen stijl te vormen. De keuze bestaat uit schuifdeurkommen, deur- of handgrepen.
De schuifdeurkommen vallen geheel in de deur, zodat de schuifdeur een strak uiterlijk krijgt. Voor de deur- en handgreep geldt dat deze op de deur bevestigt wordt.
Intersteel adviseert om een passende komgreep of deurgreep bij het schuifdeursysteem te kiezen om een uniforme uitstraling te creëren.