array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(13) "intersteel.nl" ["path"]=> string(74) "/nieuws/producten/living-white-collectie-speelt-in-op-nieuwste-woontrends/" }
Partner

Intersteel - Stijlvol deurbeslag en meer...

Intersteel is een leverancier van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

MEER TONEN

Living White speelt in op woontrends

Deurkrukken en accessoires voor elk interieur.

Na de populaire Living Black collectie komt Intersteel nu met een nieuwe lijn deurkrukken en accessoires: de Living White collectie. De collectie past prima in de huidige woontrend met zijn natuurlijke en rustige tinten als beige en bruin met hier en daar een fel accent. Wit is immers een tijdloze kleur die prima combineert met iedere andere kleur in het interieur. Het creëert niet alleen rust en licht, maar verfrist ook de uitstraling van uw woning.

Vier modellen

De nieuwe collectie bestaat uit vier modellen deurkrukken: de Minos en Hera zijn hoekig van vorm en worden op een vierkant rozet geleverd, waar de Bastian en Bjorn gekenmerkt worden door ronde contouren met bijpassend rond rozet. Alle rozetten zijn voorzien van nokken, waardoor ze beter op hun plek worden gehouden. Daarnaast bevatten ze ook een veer, die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn originele horizontale positie.De nieuwe collectie bestaat uit vier modellen deurkrukken: de Minos en Hera zijn hoekig van vorm en worden op een vierkant rozet geleverd, waar de Bastian en Bjorn gekenmerkt worden door ronde contouren met bijpassend rond rozet. Alle rozetten zijn voorzien van nokken, waardoor ze beter op hun plek worden gehouden. Daarnaast bevatten ze ook een veer, die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn originele horizontale positie.

Accessoires

De deurkrukken zijn te combineren met diverse andere producten en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan rozetten met sleutelgat, profielcilindergat of een toilet-/badkamersluiting. Of de combinatie met woningbouwsloten met een witte voorplaat, waardoor uniformiteit en een verfrissende uitstraling van uw deur ontstaat. ‘We zijn trots op deze nieuwe collectie, die helemaal aansluit bij de laatste trends op het gebied van interieurstyling en iedereen de kans biedt elke ruimte van zijn huis tot in detail te perfectioneren’, zegt Ilona Keen van Intersteel. De adviesprijs voor alle modellen deurkrukken uit de Living White serie bedraagt euro 31,80 incl. BTW. Ze zijn gemaakt van zamac en voorzien van een witte zijdeglans coating die prima met een zachte droge doek gereinigd kan worden.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

Meer lezen over
'Living White speelt in op woontrends'?

meer van deze professional

Jaren 30-woning met stijlvol deurbeslag

Modern, veilig en stijlvol dankzij complete moderniseri...

Stijlvolle deurklink L/T mat zwart

Intersteel breidt Living Black collectie deurbeslag uit

Alles goud wat er blinkt

Wonen met een vleugje glamour. Geef uw interieur het ju...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.