Sliced deurbeslag by Moors

Deurkrukken serie Arjan Moors: minimalistisch en subtiel

Design deurkrukken ‘finishing touch’ van interieur

Ontwerpen is de kunst van het weglaten. Interieurdesigner Arjan Moors hanteert niet voor niets het credo: ‘Less is Moors’. Omdat zijn ervaring voornamelijk in de meubelindustrie ligt, zag Moors het als een uitdaging om een ‘alledaags’ product als deurkrukken te benaderen vanuit deze filosofie. Zijn serie deurkrukken heeft de naam ‘Sliced’ meegekregen. De gehele serie blinkt uit door een strakke, minimalistische vormgeving.

Aandacht voor details

Intersteel heeft als missie om designdeurkrukken een prominentere rol te laten spelen binnen het interieurdesign. Ronald Taling, commercieel directeur van Intersteel, zegt hierover: “Dat hoeft niet te betekenen dat de deurkrukken enorm in het oog springen, maar wel dat er een mooi samenspel ontstaat tussen materiaal en kleur van de (voor)deur met de rest van het interieur. Een deurkruk heb je dagelijks vele tientallen keren in je hand, dus daar mag je best aandacht aan besteden.”

Over Arjan Moors

Arjan is een professional die zijn sporen heeft verdiend in de (design) meubelindustrie. Hij ontwierp onder andere voor Leolux. Naast een afgeronde product-ontwerpstudie aan de Design Academie Eindhoven, heeft hij gestudeerd aan de Academie voor toegepaste kunsten in Maastricht. (ABKM). Moors is wars ‘opsmuk’ kiest graag voor eenvoud en authenticiteit.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl