Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Stijlvolle vormgeving in hedendaagse kleuren

Unieke deurkrukken creëren trendy look in interieur

Bij de inrichting van een woning of kantoor wordt steeds meer aandacht besteed aan details, want juist die maken het verschil. Intersteel introduceert daarom drie nieuwe stijlvolle deurkrukken die met zorg zijn vormgegeven. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar.

De nieuwe deurkrukken hebben een trendy uitstraling die zorgt voor de finishing touch in een stijlvol interieur. Ze hebben elk hun unieke vormgeving en worden uitgevoerd in de trendkleuren van nu: mat zwart, grijs en mat messing. Deurkruk Sora kenmerkt zich door zijn ronde design, terwijl deurkruk Tiga zich onderscheidt zich door zijn strakke lijnenspel. En bij deurkruk Zaia valt de licht gebogen greep op.

Alle drie worden ze geplaatst op een ronde, geveerde rozet (ø50x7 mm) die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik meteen weer terugveert in horizontale positie. Uiteraard zijn accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en een toilet-/badkamersluiting in dezelfde kleuren verkrijgbaar. De deurkrukken worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal, zodat ze gemakkelijk gemonteerd kunnen worden.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro.

De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl