Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Stijlvolle deurklink L/T mat zwart

Intersteel breidt Living Black collectie deurbeslag uit

Zwart blijft trendy en is tijdloos. Met name in het interieur is dit één van de meest populaire kleuren. Zwart is eenvoudig te combineren en geeft je interieur een stijlvol en stoer uiterlijk. In de wereld van deurbeslag is zwart ook erg populair. Daarom hebben wij onze Living Black collectie uitgebreid met een stijlvolle en bijzondere mat zwarte deurkruk!

Stijlvolle deurkruk L/T

Dat deze deurklink bijzonder is, komt niet alleen doordat hij anders is vormgegeven dan andere deurkrukken. Wat deze deurkruk zo uniek maakt is dat hij aan de ene kant is voorzien van een L-model kruk en aan de andere kant een T-model kruk. Deze deurklink L/T is bijzonder stijlvol doordat hij is uitgevoerd in de trendy mat zwarte kleur. De opschroevende rozet is 2 mm dun en hierdoor krijgt de deur een strak afgewerkt uiterlijk. Deze deurkruk is te combineren met diverse accessoires zoals een rozet met sleutelgat, profielcilindergat of met toilet-/badkamersluiting.

Rode draad door het hele huis

De Living Black collectie is een van de breedste series van Intersteel. Naast binnen-, buiten- en raambeslag biedt de collectie ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders. Met de uitbreiding van het assortiment loopt de zwarte lijn nu nog meer als rode draad door het interieur. Van de voordeur via de gang naar de andere woonvertrekken; voor iedere ruimte zijn er matzwarte accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan veiligheidsbeslag, deurknoppen, wc-rozetten en de eerder genoemde deurstoppers en leuninghouders. En nu dus ook deurdrangers, L/T-deurkrukken. Door de zwarte ‘kleur’ ontstaat een uniformiteit die rust en cachet uitstraalt.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl.