Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Onzichtbare scharnieren

Uw interieur perfectioneren tot in de kleinste details? Dat kan nu met de nieuwe onzichtbare productlijn van Intersteel.

Onzichtbare scharnieren verfraaien zichtbaar uw interieur

Uw interieur perfectioneren tot in de kleinste details? Dat kan nu met de nieuwe onzichtbare productlijn van Intersteel. De verdekte deurscharnieren en magneetsloten worden volledig geïntegreerd in de deur, waardoor ze niet te zien zijn als hij gesloten is. “Details zijn heel bepalend voor de uitstraling van een interieur. Deurbeslag maakt daar zeker onderdeel van uit. Onze nieuwe onzichtbare lijn verfraait het interieur niet alleen, maar zorgt ook voor probleemloos en veilig gebruik van uw deuren”, zegt Ronald Taling, managing director van Intersteel.

Eenvoudige montage en zelfsmerend

De verdekte scharnieren hebben stalen covers en zijn verkrijgbaar in vijf modellen. Ze zijn toepasbaar op elke deur met een minimale deurdikte van 35 mm. De scharnieren zijn van hoogwaardige kwaliteit en getest op intensief gebruik: 200.000 open- en sluitbewegingen. Bovendien zijn ze zelfsmerend, wat betekent dat u geen onderhoud aan de scharnieren heeft. Omdat het scharnier 3D verstelbaar is, kan het zowel verticaal als horizontaal en in de diepte ingesteld worden. Dit zorgt voor nauwkeurige montage en eenvoudige nastelling wanneer de deur afgehangen wordt.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke
woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl.