Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Nieuwe serie deurkrukken verrijkt ieder interieur

Intersteel introduceert nieuwe serie deurbeslag op schild

'Vorm volgt functie' is een welbekend principe in interieurdesign. Intersteel beantwoordt al jaren aan dat principe door technisch geperfectioneerd raam- en deurbeslag te maken, in diverse stijlen. Zo is er voor ieder interieur een esthetisch vervolmaakte raam- of deurkruk te verkrijgen. Om te beantwoorden aan de laatste kleurentrends, innoveert Intersteel voortdurend. Intersteel introduceert daarom een nieuwe serie deurkrukken op schild in de trendkleuren van nu.

ELK DETAIL TELT

In het interieurdesign van vandaag worden details steeds belangrijker. Deurbeslag speelt tegenwoordig een belangrijke rol bij het scheppen van beleving in een interieur. Intersteel ontwerpt haar deurbeslag niet alleen volgens de laatste trends, maar is ook trendsetter op dat gebied. Door goed naar de markt te kijken en te weten welke wensen design bewuste consumenten hebben, komt Intersteel regelmatig met updates van de collecties. Dit jaar is stijlvolle eenvoud een trend. Deurkruk Hera, met zijn kenmerkende rechthoekige strakke vormgeving, past perfect in die trend. De populaire deurkruk is nu ook verkrijgbaar op schild, zodat eventuele gaten die voor een eerdere deurkruk op rozet waren aangebracht, worden bedekt. Deurkruk Bau-Stil borduurt voort op de dertiger-jaren stromingen Bauhaus en Jugendstil, en combineert vierkante en ronde vormgeving op een moderne manier. De vormgeving van deurkruk Bastian, die nu ook op schild wordt aangeboden, kenmerkt zich juist weer door ronde vormen.

Alle deurkrukken zijn leverbaar in zwart, antracietgrijs en messing PVD en worden uitgevoerd in zamak. Het rechthoekige schild is voorzien van schroefgaten en een veer, waardoor de kruk automatisch terugveert in horizontale positie. De deurkrukken op schild worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal, uiteraard ook in de juiste kleuren. Verder zijn er blinde schilden beschikbaar, met sleutelgat, profielcilindergat en een toilet- of badkamersluiting, passend bij alle genoemde deurkrukken.

INTERSTEEL INSPIREERT

Kwaliteit en design gaan hand in hand bij Intersteel. Design liefhebbers komen volledig aan hun trekken met de unieke ontwerpen die Intersteel in de markt zet. "Zowel de consument weet de weg te vinden naar onze collecties, als de interieurontwerper en de architect. We zijn er trots op dat wij als onafhankelijk bedrijf een bron van inspiratie kunnen zijn en zo een bijdrage kunnen leveren aan de beleving van een interieur en een stuk wooncomfort. Van een mooie deurkruk geniet je op verschillende manieren. Eerst vanwege de aanblik, daarna het gevoel dat je krijgt als je de kruk beetpakt en tenslotte van de soepel werkende techniek die achter de kruk zit. Dat bij elkaar maakt dat een deurkruk meer is dan een instrument om een deur te openen.