Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Schuifdeursystemen voor ieder wat wils

Met de nieuwe collectie schuifdeursystemen biedt Intersteel nu voor ieder wat wils.

Voer je eigen stijl door in je interieur

Intersteel heeft haar collectie schuifdeursystemen uitgebreid met maar liefst elf nieuwe uitvoeringen. Het assortiment bestaat nu in totaal uit twaalf modellen en biedt daarmee voor ieder wat wils. Van romantisch of klassiek tot robuust, industrieel. Er zijn acht verschillende designs in verschillende kleuren met daarnaast nog twee montagevarianten. De vrije keuze van deur en schuifdeursysteem maakt dat het doorvoeren van je eigen stijl in huis nu geen enkel probleem meer vormt.

Ruimte makkelijk in te delen

De barndoor, een hippe vorm van de traditionele schuifdeur, biedt een mooie, eigentijdse oplossing voor de uitdaging van één grote leefruimte waarin aparte vertrekken niet altijd eenvoudig af te sluiten zijn. Een schuifdeur deelt de ruimte op en neemt daarbij vrijwel geen plek in. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van een slaapplek, inbouwkast of wasmachine. Intersteel biedt daartoe nu twaalf schuifdeursystemen.

Geschikt voor elk interieur

Voor elk interieur is wel een geschikte uitvoering te vinden. Er is een basic, modern en classic collectie in matzwart en roestvast staal. De basic collectie bevat tevens een antiek finish variant. Alle benodigdheden om van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur te maken, worden standaard meegeleverd. De montageset biedt tevens de keuze uit twee montagemogelijkheden: bevestiging op de deur of aan de voorkant van de deur en kan zowel op een houten als stenen/ betonnen wand bevestigd worden.

Bovendien zijn er uitbreidingssets te koop, waardoor de deur over elke gewenste lengte kan schuiven. Met behulp van deze sets kunnen ook meerdere deuren aan de rails worden gehangen. Bijpassende accessoires als deurgrepen, schuifdeurkommen en sluitvertragers behoren tevens tot het assortiment.

Bekijk het complete assortiment op onze website intersteel.nl

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl