Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Dock deurbeslag by Munnikhof

Deurkrukkenserie van Erik Munnikhof: karakteristiek en eigentijds

Aandacht voor details

De missie van Intersteel is designdeurkrukken een prominente rol te laten spelen binnen het interieurdesign. Ronald Taling, commercieel directeur van Intersteel: “Dat hoeft niet te betekenen dat ze enorm in het oog springen, maar wel dat er een mooi samenspel ontstaat tussen materiaal en kleur van de (voor)deur met de rest van het interieur. Een deurkruk heb je dagelijks in je hand, dus daar mag best aandacht aan worden besteed.”

Dock lijn

Het gebruiken van deurkrukken uit de Dock-serie is aandacht besteden aan details in het interieur. De handgreep ligt boven de as, waardoor de zo kenmerkende hoek in het ontwerp ontstaat. Munnikhof heeft de deurkrukken zelf ook in zijn huis. “In mijn woonkamer heb ik hout gebruikt, in de badkamer juist acryl. Zo kun je per ruimte een handgreep kiezen, terwijl de samenhang blijft bestaan in de woning.”

Bekijk het complete assortiment in de brochure Dock by Erik Munnikhof

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl