Profielfoto van Intersteel
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220, 3910 TX RHENEN
maandag
08:00 - 17:15
dinsdag
08:00 - 17:15
woensdag
08:00 - 17:15
donderdag
08:00 - 17:15
vrijdag
08:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Living Black als 'zwarte' draad door jouw woning

Aluminium mat zwarte deurkrukken zijn een aanwinst voor ieder interieur!

Het is een open deur, maar de zwarte deurkruk is nog altijd enorm populair. Steeds meer mensen verruilen hun huis-tuin-en-keuken-deurkruk voor een design model. Een zwarte deurkruk biedt hierin de oplossing. De trendy zwarte deurklinken passen in vrijwel elk interieur en voegen echt wat toe aan het geheel van jouw woning. Intersteel heeft haar Living Black collectie uitgebreid met 9 nieuwe modellen.

De nieuwe modellen zijn stuk voor stuk een aanwinst voor het interieur. Er is gebruik gemaakt van ronde, zachte vormen, wat nauw aansluit op de huidige interieurtrend. Rechthoekige vormen verdwijnen steeds meer uit het interieur en maken plaats voor de ronde vormen.

Merredin

Deurkruk Merredin voelt zich helemaal thuis in de huidige trend. Haar ronde vormen matchen met de zacht gevormde lampen en stoelen. Of een interieur nou bestaat uit zachte tinten of harde kleuren Merredin past zich hierop aan en zorgt voor de puntjes op de i in jouw interieur.

Eucla

De slank vormgegeven deurkruk Eucla past met haar subtiele lijnen in ieder interieur. Met de eenvoud van haar vormen is Eucla de finishing touch van elke woning.

Cue

Cue is een siervolle mat zwarte deurkruk. Het slanke design, gecombineerd met de mooie ronding van het handvat, maakt de deurklink een genot om vast te pakken. Deze deurkruk voelt zich het beste in een modern en kleurrijk interieur. Maar ook wanneer uw huis anders ingericht is, zal Cue zijn stempel drukken op het totaalplaatje.

Derby

Derby is een deurdruk met karakter. De stijlvolle afwerking maakt Derby een eyecatcher in je huis. De mooie rondingen, in combinatie met de strakke lijnen, zorgen ervoor dat Derby erg mooi past in een interieur met wisselend meubilair, van ronde tot aan hoekige vormen.

Moora

Deurkruk Moora maakt met een vierkante rozet een statement. Met de strakke, hoekige vormen weet Moora indruk te maken in een modern interieur met ronde vormen. In combinatie met een licht of juist kleurrijk interieur trekt Moora iedere keer weer de aandacht.

Broome

Deurkruk Broome is een elegante, zwarte deurkruk. Met de mooie rondingen en subtiele afwerking, zet Broome het puntje op de i van jouw interieur. Broome is zowel op vierkante als ronde rozet te krijgen. De vierkante variant staat prachtig in een interieur waar strakke lijnen de hoofdrol spelen en de ronde vormen een prachtige aanvulling zijn. Deurklink Broome op ronde rozet weet zijn weg te vinden in veel verschillende interieurstijlen. Broome op ronde rozet is een speels accent in jouw interieur.

Denham

Deurkruk Denham op zowel vierkante als ronde rozet is een robuuste deurklink die meteen in het oog valt. Ondanks een robuust design, spelen ronde vormingen een grote rol. De zuivere lijnen van Denham zorgen ervoor dat hij zich eenvoudig aanpast aan de populaire interieurstijlen, zoals de Scandinavische stijl.

Living Black als 'zwarte' draad door jouw huis

De deurkrukken zijn voorzien van een mat zwarte zijdeglans coating en zijn makkelijk te combineren met diverse producten en accessoires uit de Living Black collectie. De Living Black collectie is een van de breedste series van Intersteel. Naast binnen-, buiten- en raambeslag biedt de collectie ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders. Door de zwarte ‘kleur’ ontstaat er een uniformiteit die rust en stijl uitstraalt.