string(1) "p"

Keralit gevelbekleding

Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor uzelf. Keralit panelen zijn onverwoestbaar en daardoor waardeverhogend voor uw woning.

Nooit meer schilderen dat wilt u toch ook?

Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvollegevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit gevelbekleding geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Keralit sponningdeel 143 mm

Dit populaire model gevelbekleding wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling.

Keralit sponningdeel 190 mm

Deze brede panelen geven gevels een moderne en chique uitstraling. Mede dankzij de smalle sponning zijn deze panelen zeer geschikt voor moderne toepassingen.

Keralit potdeksel 177 mm

Potdekselpanelen zijn overlappende panelen die uitstekend passen bij zowel moderne als klassieke woningen. Door het overlappen van de panelen ontstaat een lichte schaduw en worden zachte lijnen gevormd.

Gratis kleurmonsters

Verhoog de waarde van uw woning met kleurvaste en duurzame gevelbekleding. Vraag nu gratis kleurmonsters aan via Keralit.nl