Florence buitenplafonds

Het buitenplafondsysteem van Florence biedt de uitstraling van een glad gestuct plafond voor buitentoepassingen.

Buitengenot

De Nederlander wordt meer en meer buitenmens. De plafondsystemen van Florence bieden de uitstraling van binnen ook voor buiten. Schilderen is niet meer nodig. 

4 toepassingen

1 Veranda’s
Strak en modern, maar tegelijk huiselijk en gezellig: de buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht.

2 Carports
Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd. Hoogwaardige afwerking is hierbij van groot belang. Florence sluit perfect aan bij deze belangrijke eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel, of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.

3 Dakoverstekken
De Florence-buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand (bijvoorbeeld Keralit) garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.

4 Overkappingen
Steeds meer Nederlandse tuinen zijn voorzien van overkappingen. Florence kan hierin perfect toegepast worden. Door bestaande balken weg te werken, zal een luxe ruimtelijke overkapping ontstaan. Florence-panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter. Hierdoor kunnen hele panelen gebruikt worden en zijn overbodige naden verleden tijd.