Stone vensterbanken

Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen rand in combinatie met realistische steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Kras- en slijtvast

Een perfecte afwerking van uw interieur zit vaak in dingen waar u niet zo snel aan denkt. Vensterbanken zijn vaak ‘standaard’ uitgevoerd, maar toch een heel essentieel onderdeel van uw wand, woonkamer of raampartij. Met de vensterbanken collectie van Lignodur Stone kunt u daar verandering in brengen en uw interieur nèt dat beetje meer exclusiviteit geven. De finesse zit hem in het detail! Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen rand in combinatie met realistische steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling. Het grote voordeel is dat ze zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met een kras- en slijtvaste toplaag, hierdoor zijn ze bijna ongevoelig voor beschadigingen. Ook kan Lignodur Stone op 6 meter lengte worden gemonteerd, waardoor naden zoals bij natuursteen tot het verleden behoren. Lignodur Stone: de uitstraling van natuursteen met de voordelen van kunststof!  

Gratis promotiepakket

Vraag nu hier een gratis promotiepakket aan! Dit pakket bevat alles om u te overtuigen van de vensterbanken van Lignodur Stone. Een fullcolor brochure met een productmonster én een kleurenwaaier zorgen ervoor dat u alles in huis hebt om een goede keuze te maken.