Keralit dakrandpanelen

Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning.

Keralit is een product dat juist is ontwikkeld om de extreme variaties van ons klimaat te ondervangen. Het is ongevoelig voor weersinvloeden en blijft jarenlang mooi. Schilderen is overbodig en dat spaart tijd, geld én het milieu. Samen met het complete pakket afwerkmaterialen is een dakrand van Keralit strak, naadloos en compleet af te werken. Het grote kleuraanbod zorgt altijd voor een passende kleur bij uw project of woning. 

Het beste materiaal

Kwaliteit staat bij Keralit op nummer één. Alle inspanningen zijn erop gericht een kwalitatief hoogwaardig product te maken en te leveren. Een product dat lang meegaat en waar u op, en mee kunt bouwen. De basis van Keralit is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Deze grondstof ontstaat uit een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl® zorgt voor een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt. De toplaag bestaat uit een UV-bestendige folie die met een speciale behandeling wordt verenigd met het paneel.

Snelle montage

Een goed product is pas goed als het ook eenvoudig te monteren is. Vandaar dat we er alles aan gedaan hebben om de montage simpel en doeltreffend te maken. Keralit dakrandpanelen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie toepassingen. Het mooie van renovatie toepassingen is dat u de oude constructie vaak kunt laten zitten als u het ventilerend monteert. Dit scheelt veel tijd. Omdat u niet meer hoeft te schilderen en te stucen, bent u in één keer klaar. Een mooi staaltje van optimaal rendement en efficiënt werken!

Gratis kleurmonsters

Met 15 populaire kleuren is er altijd een passende kleur voor uw dakrandklus. De duurzame UV-bestendige panelen zijn voorzien van een subtiele houtnerf waardoor het eruit ziet als geschilderd hout. Projectmatig zijn in overleg alle (geschikte) foliekleuren mogelijk. Vraag nu hier gratis kleurmonsters aan!