Unipanel Bouwpanelen

Unipanel is een universeel toepasbaar bouwpaneel dat de eigenschappen van hout en de voordelen van kunststof biedt. Daarmee is het een uitstekende vervanger van mulitplex en Western Red Ceder. De panelen kunnen worden gebruikt op vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen.

Toepassingen bouwpanelen

De bouwpanelen van Unipanel zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Buiten creëert u eenvoudig dakranden, boeidelen, daklijsten, windveren, sierlijsten, etc. Binnen is het materiaal met name geschikt voor het maken van koofjes, het wegwerken van leidingen en als wandbekleding in kelders.

Montage identiek aan hout

Unipanel kan worden gemonteerd conform de verwerkingsvoorschriften van multiplex en Western Red Ceder. Het materiaal kan worden bewerkt met reguliere houtbewerkingsgereedschappen. De mogelijkheden zijn talrijk. Zo kunt u het materiaal frezen, zagen, boren, schuren, schroeven, tackeren, etc. Ook het maken van een halfhoutverbinding of verstek gezaagde hoeken behoren tot de mogelijkheden.

Toepassingen bouwpanelen

De bouwpanelen van Unipanel zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Buiten creëert u eenvoudig dakranden, daklijsten, gootblokken, windveren, sierlijsten, uilenborden, ornamenten, etc. Binnen is het materiaal met name geschikt voor het maken van koofjes, het wegwerken van leidingen, als plafondplaten en als wandbekleding in kelders.