Florence binnenplafonds

Florence is bij uitstek geschikt voor keuken- en badkamerplafonds. De stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte.

Strak, sfeervol en modern:

Drie kernwaarden die centraal staan in de interieurtrend van nu. We willen stijl, gecombineerd met gemak. De plafondsystemen van Florence bieden hiervoor de oplossingen en geven ieder interieur de uitstraling die het verdient. Van badkamers tot bedrijfsruimtes, van keukens tot hallen of veranda’s. De subtiele V-groef en de sjieke breedte van de panelen (25 cm) staan garant voor een hoogwaardige en smetteloze afwerking. De panelen van Florence bieden bovendien een blijvend mooi resultaat. Onderhoud is niet nodig en schoonmaken eenvoudig. Des te meer tijd om te genieten! Florence biedt de keuze uit verschillende oppervlaktestructuren en diverse lichte kleurtinten. Zuiver wit of juist gebroken? Een houtnerf? De uitstraling van stucwerk? Florence heeft het allemaal en is bovendien volledig recyclebaar.

6 voordelen:

Vochtbestendig
Florence plafondsystemen zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

Inbouwspotjes
Achteraf inbouwspotjes monteren in­ een betonnen plafond: het is praktisch onmogelijk. Maar niet met de plafondsystemen van Florence. Het inbouwen van spotjes in de panelen is erg eenvoudig en prima zelf te doen. Zo is strakke en stijlvolle verlichting voor iedereen bereikbaar!

Alles weggewerkt
Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De panelen van Florence zijn een perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen, bedradingen en luchtkanalen.

Renovatie
Een bestaande badkamer of keuken renoveren? Florence is uitermate geschikt voor het verbeteren van woningen. Of het nu een schuin of recht plafond is, met Florence is er altijd een goede oplossing. TIP: Het afwerken van een schuinekap kan zonder afwerkprofiel.

Muziek luisteren
Tijdens het koken, bij een borrel met vrienden of relaxed alleen in bad: muziek hebben we het liefst dichtbij. Met Florence kan op iedere gewenste plek een audio- en speakersysteem gemonteerd worden, zonder dat draden zichtbaar zijn.

10 jaar garantie
Florence is al sinds jaar en dag marktleider in onderhoudsarme plafondsystemen. Al onze panelen zijn kleurvast en worden geleverd met een garantie van 10 jaar. Schilderen of sauzen is verleden tijd.